Victoria Beckham mănâncă acelaşi lucru în fiecare zi, de 25 de ani. Ce spune David despre soţia sa, detalii inedite legate de fosta Posh Spice

4 februarie 2022   Vedete

Dezvăluire incredibilă a lui David Beckham. Sportivul a oferit câteva detalii inedite legate de stilul de viaţă al Victoriei.

Fosta Posh Spice e adepta varietăţii doar când vine vorba de modă. Căci dacă ne referim la alimentaţie, soţul său a mărturisit că la acest capitol, monotonia este cuvântul de ordine. Căci Victoria mănâncă acelaşi meniu în fiecare zi.

Să fie acesta secretul siluetei sale fără cusur?

Victoria Beckham este ca o trestie, îşi menţine silueta adolescentină fără probleme. Dar acum înţelegem şi de ce!

David Beckham a fost invitat în podcast-ul “River Cafe Table 4”, unde a făcut câteva dezvăluiri uimitoare şi intime. A dezvăluit o informaţie interesantă despre soţia sa: în ultimii 25 de ani, a mâncat acelaşi lucru în fiecare zi!

”Din păcate, sunt căsătorit cu o persoană care mănâncă acelaşi lucru în fiecare zi, de 25 de ani! De când o cunosc pe Victoria, mănâncă doar peşte la grătar cu legume înăbuşite. Foarte rar face o excepţie. O singură dată îmi amintesc că a gustat din ce aveam eu în farfurie şi a fost uimitor! A fost una din serile mele preferate, nu-mi amintesc ce mâncam, dar nu s-a mai întâmplat de atunci, iar asta fiindcă era însărcinată cu Harper.”, a concluzionat, amuzat, David.

Şi nu este o glumă. Victoria însăşi a vorbit despre cât de pretenţioasă este la mâncare. Nu consumă ulei, unt sau sosuri de niciun fel. Dacă vrea o gustare, mizează pe o felie de pâine integrală cu puţină sare deasupra.

În schimb, David Beckham a spus că adoră mâncarea evreiască, pe care o consuma frecvent în copilărie. De asemenea, el adoră să gătească şi încearcă să afle cât mai multe reţete din bucătăriile locale, mai ales că în meseria sa a fost transferat de atâtea ori de la un club la altul şi a avut ocazia să se familiarizeze şi cu preparatele specifice fiecărei ţări.

Foto: Getty, Profimedia, Instagram

Mai multe