VIDEO Iubitul Elenei Udrea se teme de răpire: "Fetiţa noastră poate deveni o ţintă"

9 octombrie 2018   Vedete

Într-un interviu acordat în exclusivitate postului Antena 3, Adrian Alexandrov dă detalii despre situaţia în care se află iubita sa în Costa Rica.

Antena 3 a trimis un corespondent special în San Jose, Costa Rica, pentru a avea detalii de la faţa locului despre situaţia în care se află acum Elena Udrea, arestată preventiv de Interpol. Pentru că fosta politiciană a născut în urmă cu două săptămâni, lucrurile sunt mai complicate decât în cazul altui solicitant de viză de refugiat. Iată ce a declarat Adrian Alexandrov, iubitul acesteia şi tatăl fetiţei nou-născute, în exclusivitate pentru Antena 3.

"În ziua respectivă, noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi, două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile de Interpol şi ne-au spus că Elena ar trebui să-i însoţească. Evident că eu şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul, pentru că ei o băgau deja pe Elena în maşină şi o duceau la tribunal. (...) Unul dintre agenţi a spus că îmi va lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor, pentru a reuşi să mă duc în locul în care au dus-o pe Elena să pot să iau eu lapte de la ea", povesteşte el despre momentul arestării Elenei Udrea.

"Acţiunea aceasta stradală făcută de cei de la Interpol le-a pus siguranţa în pericol. (...) În partea aceasta a lumii, inclusiv în Costa Rica, se tot vorbeşte de răpiri, de sechestrări, de răscumpărări, iar atât eu, cât şi ele, dar cel mai important, fetiţa noastră, putem deveni o ţintă în orice moment", crede Adrian Alexandrov.

"Copilul, în momentul de faţă, este dependent de mamă. (...) Mă ocup eu de fetiţă împreună cu mama Elenei, mă duc o dată pe zi să iau lapte de la Elena, pentru că fetiţa trebuie să mănânce, iar vizitele propriu-zise le pot face doar în weekend, fie sâmbătă sau duminică, într-una din zile."

Iată ce le-a mai declarat Adrian Alexandrov în exclusivitate jurnaliştilor de la Antena 3.

Mai multe