VIDEO Steven Seagal iese furios dintr-un interviu BBC când este întrebat despre acuzaţia de viol

5 octombrie 2018   Vedete

Cu o colecţie nefastă de acuzaţii de hărţuire sexuală, proxenetism şi chiar viol la activ, actorul de 66 de ani s-a arătat extrem de deranjat de întrebările justificate ale lui Kirsty Wark, la emisiunea Newsnight, de la postul de televiziune britanic BBC.

Până la un punct, Steven Seagal s-a simţit confortabil la interviul cu Kirsty. Când însă gazda emisiunii BBC a trecut la întrebările grele, totul s-a schimbat. “Ai fost prins în hăţişul acuzaţiilor de hărţuire sexuală. Ai avut şi o acuzaţie de viol împotriva ta şi mă întreb cum faci faţă acestei situaţii”, a spus Kirsty. Moment în care Seagal şi-a smuls încruntat casca din ureche şi s-a ridicat, părăsind interviul fără absolut nicio explicaţie. O atitudine care, de altfel, nu face decât să crească suspiciunile la adresa lui.

Chiar anul acesta, în martie, după acuzaţii de hărţuire sexuală din partea mai multor actriţe, Steven a fost lovit de cea mai gravă dintre învinovăţiri: cea de viol, venită din partea unei femei care a apărut în filmul lui, „On Deadly Ground“ (1994). Actriţa Regina Simons (43 de ani) a povestit pentru publicaţia The Wrap că avea numai 18 ani când a fost violată de Steven Seagal. Ea a relatat că a fost invitată la o petrecere, odată cu lansarea filmului „On Deadly Ground“, în casa actorului din Beverly Hills. Când a ajuns la reşedinţa starului, a observat că nu mai era nimeni în afară de ea şi Seagal. „M-a dus într-o cameră şi apoi a închis uşa şi a început să mă sărute. Mi-a scos hainele şi, înainte să-mi dau seama, era deasupra mea şi mă viola… Nu-mi începusem viaţa sexuală“, a povestit Regina. Şi actriţa Portia de Rossi, soţia realizatoarei TV Ellen DeGeneres, l-a acuzat că, în timpul unui casting, i-a desfăcut fermoarul pantalonilor. Acuzaţii de hărţuire sexuală i-a adus şi actriţa Julianna Margulies, starul serialului "The Good Wife".

Astfel, Kirsty Wark nu a putut neglija tot acest brackground, avându-l invitat pe Seagal, una dintre figurile proeminente învinovăţite în mişcarea #Metoo, după producătorul Harvey Weinstein. De cealaltă parte, însă, actorul a fost prins cu garda jos, crezând că discuţia se va axa pe un cu totul alt domeniu – şi anume pe noua lui misiune primită din partea Rusiei. După ce în 2016 a primit cetăţenia rusă, anul acesta în august el a fost numit emisar special al Rusiei în Statele Unite ale Americii pe probleme umanitare. O poziţie de altfel deranjantă, dacă punem această postură faţă în faţă cu numeroasele acuzaţii primite de el! Urmăreşte mai jos momentul jenant din emisiunea BBC.

Mai multe