What’s Up, probleme mari cu inima la 32 de ani: ”De vreo câteva luni a început să mă apese situaţia. Mă trezesc cu palpitaţii, nu mi-e bine”

28 aprilie 2021   Vedete

Despre talentul muzical al lui What’s Up ştim cu toţii. Despre iubirile cu năbădăi şi altercaţiile sale, de asemenea. Ce nu ştia nimeni este că artistul are o problemă severă de sănătate, pe care a ţinut-o ascunsă aproape trei ani, şi care acum îi dă mari emoţii.

La doar 32 de ani, What’s Up se confruntă cu o problemă de sănătate cât se poate de serioasă. Munca fără pauză, nopţile nedormite şi consumul nervos cauzat de diverse dificultăţi şi-au spus cuvântul, astfel că artistul a dezvoltat o afecţiune la inimă. Este vorba despre o boală pe care a ţinut-o ascunsă timp de aproape trei ani şi care acum începe să se manifeste zgomotos.

”O să mă rezolv cu inimioara. Nu am cum să plec acum, că e prea devreme. Vreau să-mi cer iertare faţă de toţi oamenii cărora le-am greşit vreun pic în viaţa asta involuntar, că eu am stilul ăsta. Îmi doresc să fac bine şi apoi fac rău din greşeală. Simt nevoia să-mi cer iertare că mă lasă hidrocentrala. Acum trei ani mi-am făcut un test cu ventuze şi mi-a spus doctorul că am inima mărită. De vreo câteva luni a început să mă apese situaţia. Mă trezesc cu palpitaţii, dorm şi mă învârt în pat. Nu mi-e bine. Mi s-a spus că e inima mărită şi că trebuie să pun o frână în tot ce fac”, a declarat artistul într-o intervenţie tv.

Pentru a se relaxa, acesta va pleca luna viitoare într-o vacanţă în Europa. ”Nu ţin niciun tratatment, trebuie să dorm mai mult şi să mă opresc din tot ce fac. Dacă ai inima mărită, obosită, trebuie să o linişteşti”, a concluzionat artistul. 

Foto: Instagram

Mai multe