Will Smith: ”Am plâns isteric după ce am realizat că m-am căsătorit cu femeia nepotrivită”

26 octombrie 2018   Vedete

Cu Jada Pinkett-Smith e căsătorit din 1997 şi spune că ea e femeia visurilor sale. Asta deşi a cunoscut-o pe când era căsătorit cu o altă femeie, cu care avea un copil.

Invitat în emisiunea celei de-a doua soţii, starul hollywoodian Will Smith a povestit cum a decurs căsnicia cu prima lui soţie, actriţa Sheree Zampino, dar şi despre momentul în care a realizat că nu e femeia potrivită pentru el.

Actorul de 50 de ani a mărturisit că imediat după ce s-a căsătorit a ”plâns isteric” în baia restaurantului unde avea loc recepţia, realizând că s-a căsătorit cu femeia nepotrivită. ”A fost unul dintre cele mai stranii sentimente pe care le-am avut. Eram la The Palm (NYC) şi-mi amintesc că m-am ridicat de la masă şi am realizat că nu eram cu persoana alături de care trebuie să fiu”, îşi aminteşte Will Smith.

Continuând, Will spune că acel moment a fost şi cel în care a realizat că Jada e cea cu care voia să se căsătorească deja. ”M-am dus la baie şi am izbucnic în lacrimi. Plângeam isteric şi râdeam totodată. Ştiam că Jada e femeia cu care trebuia să fiu şi că nu o să divorţez niciodată (n.r. de Sheree). Când am văzut-o (n.r. pe Jada) am ştiut că e din altă lume, că e ceva cu energiile noastre care ar putea să devină magic”, punctează actorul. Privitor la toate aceste declaraţii, Jada a ţinut să menţioneze că ea şi Will Smith nu au avut o aventură în timp ce era căsătorit cu Sheree, în ciuda sentimentelor dintre ei.

Amintim că Sheree a fost cea care i-a intentat divorţ lui Will Smith în 1995, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, realizând că acesta nu o s-o iubească niciodată ca pe Jada. Imediat după ce s-a pronunţat divorţul, Will a sunat-o pe care îi este şi astăzi aproape. ”Am ieşit din clădire (după ce a semnat actele) şi am sunat-o pe Jada. I-am spus <<Hei Jada, ce faci?>>, după care i-am spus direct <<Te vezi cu cineva în prezent?>>, ea a zis că nu, iar eu i-am spus <<Cool, de acum eşti cu mine>>. Jada şi Will s-au căsătorit în 1997. Cei doi au împreună doi copii: Jaden (20) şi Willow (17).

Mai multe