Will Smith îşi serbează mama în paşi de dans, imagini adorabile. Actorul i-a pus în vedere: ”Dansăm până la 100 de ani”

18 ianuarie 2022   Vedete

Mama lui Will Smith a împlinit 85 de ani, dar este într-o formă de zile mari. Astfel, vedem de la cine a moştenit actorul voioşia.

Căci cei doi au aniversat momentul în paşi de dans. Will a postat pe pagina sa de socializare un filmuleţ adorabil, în care dansează cu Caroline Bright pe hit-ul lui Whitney Houston, I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me).

Smith poartă un tricou roz şi pantaloni gri, iar Caroline are o ţinută albă şi se bucură foarte mult de moment. Cei doi realizează un adevărat moment de familie, sunt extrem de fericiţi şi se vede ce relaţie frumoasă mamă – fiu au. Fiica lui Will în vârstă de 21 de ani, Willow, este prezentă la ziua bunicii şi a încărcat şi ea, pe pagina sa de Instagram, momentul. La un moment dat, toţi trei se îmbrăţişează călduros. Willow a avut parte şi de un moment emoţionant alături de bunică, în care o strânge cu drag în braţe şi o sărută pe obraz.

Caroline Bright a fost administrator la o şcoală din Philadelphia şi l-a născut pe Will în 1968, pe 25 septembrie. Acasă îl aşteptau fraţii Pam, Ellen şi Harry. În anul 2000, a divorţat de fostul său soţ, Willard Carroll Smith Sr.

În memoriile pe care Will Smith le-a publicat în noiembrie 2021, a recunoscut că îşi dorea să-l omoare pe Willard, din cauza comportamentului violent pe care l-a avut acesta cu mama sa. Celebrul actor şi Caroline chiar au dezbătut subiectul violenţelor din copilărie într-un episod din serialul său ”Best Shape Of My Life”.

Will a făcut atunci şi o mărturisire răvăşitoare, că luase în calcul inclusiv varianta de a se sinucide, fiindcă nu fusese capabil să oprească violenţele, în ciuda faptului că era cel mai mare dintre fraţi.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Will Smith (@willsmith)

Foto: Instagram şi Profimedia

Mai multe