Oscars

AMR 1 zi. Cum se pregătesc starurile pentru covorul roşu de duminică, de la Oscaruri?

AMR 1 zi. Cum se pregătesc starurile pentru covorul roşu de duminică, de la Oscaruri?

E nevoie de o lună întreagă şi de o echipă vastă de specialişti pentru a pregăti temeinic un A-lister pentru covorul roşu de la Oscaruri. Ce are acesta de făcut în tot acest timp? Iată programul vedetelor înainte de-a se prezenta la cel mai important eveniment din an pentru Hollywood!

Oscarurile au o audienţă internaţională de care toată lumea vrea să beneficieze, de la staruri, la designeri, hair stilişti, make-up artişti, stilişti, nutriţionişti şi instructori de fitness. Aşadar toţi au de câştigat când o celebritate arată bine pe covorul roşu. Dar cum ajunge să arate atât de bine în cea mai importantă seară din an pentru întreaga industrie cinematografică şi cel mai probabil şi pentru cariera lor?

Nu numai ţinuta contează atunci când vedetele încep să-şi facă apariţia pe covorul roşu, ci întreaga imagine a starurilor hollywoodiene, începând cu trupul lor, silueta pe care o afişează. Cele mai multe dintre dive închiriază rochii de la designeri, care sunt disponibile într-o singură măsură, universală, să-i zicem. De fapt, e vorba despre măsura XS, bineînţeles! Şi, dacă încapi în ea, e minunat. Dacă nu, o cumperi. Simplu, nu? Dacă ţi-o permiţi, evident. Acum înţelegeţi de ce e atât de importantă silueta filiformă, da?

Modifică Setările