Royals

AMR 3 zile. Thomas Markle va lipsi de la nunta fiicei lui. Se operează la inimă

AMR 3 zile. Thomas Markle va lipsi de la nunta fiicei lui. Se operează la inimă

Rachel Zane - Meghan Markle - was set to marry boyfriend Mike Ross - alias actor Patrick J Adams - in the series 5 finale of 'Suits.' But Rachel was left heartbroken at the altar when Mike refuses to marry her because he's heading to prison.

După ce s-a aflat că ar fi făcut infarct acum o săptămână, pe 8 mai, acum Thomas Markle se oprează pe inimă. Tatălui lui Meghan Markle, în vârstă de 73 de ani nu va participa la nunta fiicei lui cu prinţul Harry şi nu o va conduce pe aceasta la altar, în ciuda insistenţelor fostei actriţe.

Tatăl lui Markle va lipsi de la cel mai important moment din viaţa fiicei lui, pe 19 mai, după ce a declarat pentru TMZ că trebuie să fie supus unei intervenţii chirurgicale majore în decursul acestei săptămâni. Thomas a suferit un atac de cord săptămâna trecută şi renunţa la a mai participa la nuntă pentru că îi era imposibil să mai călătorească cu avionul în Anglia.

Asta s-a întâmplat la puţin timp după ce s-a aflat că ar fi comandat nişte poze de paparazzi în timp ce se pregătea de nunta regală, fotografii care s-au vândut cu 100.000 de lire sterline. La începutul lunii, fratele vitreg a lui Meghan, Thomas Markle Jr., i-a trimis o scrisoare lui Harry în care îi cerea prinţului să se mai gândească în legătură cu nunta, fapt care l-ar fi supărat foarte tare pe bătrânul Markle.

Conform TMZ, operaţia pe inimă va avea loc astăzi: "Ei [medicii] vor debloca arterele şi vor monta un stent acolo unde este nevoie", ar declarat Thomas. Marţi, el ar fi dezvăluit că va participa la nuntă doar dacă starea lui de sănătate se va îmbunătăţi. Markle a fost internat în spital din cauza problemelor la inimă, iar după ce a fost supus unor investigaţii, s-a decis că are nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Familia lui Meghan.

Acum toată lumea aşteaptă o declaraţie oficială din partea reprezentanţilor de la Palatul Kensington, mai ales că acum 10 zile confirmau printr-un comunicat de presă faptul că Meghan Markle va fi condusă la altar de tatăl ei.

Foto: DailyMail.co.uk, Arhiva OK!, Getty Images

Modifică Setările