News

AMR 4 zile până la nuntă! Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar?

AMR 4 zile până la nuntă! Cine o va conduce pe Meghan Markle la altar?

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM ** London, UNITED KINGDOM - Prince William, Duke of Cambridge, Prince Harry and Meghan Markle attend an Anzac Day Service of Commemoration and Thanksgiving at Westminster Abbey, London, UK. Pictured: Meghan Markle BACKGRID USA 25 APRIL 2018 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Decizia lui Thomas Markle de-a se retrage din nunta fiicei sale cu Prinţul Harry a stârnit numeroase semne de întrebare legate de persoana care o va conduce pe Meghan la altar în cea mai importantă zi din viaţa ei. Dar un posibil răspuns a apărut deja!

Încă de când idila dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle a fost făcută publică, tatăl fostei actriţe s-a comportat absolut decent. Spre deosebire de fiul şi fiica lui din primul mariaj – care au făcut chiar acuzaţii la adresa lui Meghan – Thomas nu a ieşit în faţă cu declaraţii surprinzătoare la adresa fiicei lui sau a familiei regale din care va face ea parte în numai câteva zile.

Asta până recent, când a înscenat o şedinţă foto – despre pregătirile lui pentru nuntă – şi a vândut imaginile oricărui tabloid internaţional care a fost dornic să le cumpere. Şi toată acţiunea a avut loc după ce Prinţul Harry îi ceruse presei să nu îi hărţuiască pe tatăl viitoarei mirese şi pe restul familiei ei. O treabă complet regretabilă!

Iar consecinţele le suportă chiar el. Tom a decis să se retragă din nunta regală, pentru a nu o face şi mai mult de râs pe fiica sa şi viitoarea soţie a Prinţului Harry. Iar asemenea decizie o afectează nu numai pe fiica lui, care de-abia aştepta să fie condusă la altar de tatăl el, dar chiar şi pe Prinţul Harry. Cum aşa? Pentru că istoria pare că se repetă.

Modifică Setările