News

AMR 7 zile până la Crăciun! Aceşti copii sunt acum superstaruri. Ce i-au cerut oare Moşului?

AMR 7 zile până la Crăciun! Aceşti copii sunt acum superstaruri. Ce i-au cerut oare Moşului? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Celebritate, averi sau câteva jucării haioase? În momentul în care au fost făcute aceste fotografii, cel mai probabil că cei mici i-au spus lui Moş Crăciun să le aducă câte o maşinuţă drăguţă sau o păpuşă frumoasă. N-aveau ei pe-atunci planuri de-a cuceri lumea întreagă. Sau aveau?...

Toată lumea are prin albumele de familie fotografii cu Santa de pe vremea când erau mici. Câteva staruri au scos deja de la naftalină imaginile îngălbenite de vreme şi le-au făcut publice, pentru a rememora, cu fanii lor, perioada copilăriei, când dorinţele erau simple şi viaţa necomplicată.

Nu se poate să nu ne înduioşăm când privim fotografiile cu Gwen Stefani, Prinţii Harry şi William, Sarah Michelle Gellar, Jessica Alba, Kourtney Kardashian sau Gigi Hadid, de pe vremea când aveau de-abia câţiva anişori! Toţi s-au urcat pe genunchiul Moşului pentru a spune câte o poezioară şi-a se lăuda cât de cuminţi au fost ei tot anul, în aşteptarea cadourilor de Crăciun.

Micuţii au fost fotografiaţi cel mai probabil de către un membru al familiei, care a păstrat apoi imaginea decenii în şir, până când copiii respectivi au crescut, au ajuns faimoşi şi se pot lăuda acum, spre încântarea publicului, cu amintirile lor de preţ.  

foto - Profimedia, Instagram

Modifică Setările