News

Amy Adams şi Tom Hanks excluşi de la Oscar 2017!

Amy Adams şi Tom Hanks excluşi de la Oscar 2017!

Amy Adams, Tom Hanks şi Aaron Taylor-Johnson sunt trei dintre actorii care au aterizat pe lista celor mai puţin populare nume de la Hollywood, după ce au ratat nominalizările pentru premiile Academiei Americane de Film din acest an.

tom hanks

Amy Adams era favorită la Oscar la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru interpretarea sa în blockbuster-ul Arrival, însă a avut parte de o eliminare şocantă de pe celebra listă de anul acesta. În acelaşi timp, Hanks a ratat şi el o nominalizare pentru filmul "Sully" în care a interpretat rolul lui Chesley Sullenberger. Filmul Arrival a avut însă două nominalizări, la categoria Cel mai bun film şi Cel mai bun regizor.

Taylor-Johnson, care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar, a fost exclus şi el din aceeaşi categorie de Academia de Film. Hugh Grant a fost, de asemenea, absent de la Oscar de la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul său din Florence Foster Jenkins.  O altă absenţă notabilă  a fost cea a actriţei  Taraji P. Henson - care era favorită la categoria Cea mai bună actriţă într-un rol principal.

Foto: Getty Images

Modifică Setările