Gossip

Amy a cumpărat droguri de 2.000 de dolari înainte să moară

Amy Winehouse a cumpărat cocaină şi heroină în noaptea dinaintea morţii sale, conform spuselor unui bărbat care spune că a aranjat tranzacţia.

Poliţia îl va interoga pe Tony Azzopardi, care predinte că Amy l-a abordat în apropierea unui pub în seara de 22 iulie şi i-a cerut să aranjeze o tranzacţie cu droguri. Potrivit aceluiaşi bărbat, Amy şi Azzopardi s-au întâlnit cu un dealer pe nume „Mr. Big” şi au cumpărat droguri în valoare de 2.000 de dolari, jumătate heroină şi jumătate cocaină.

„Doresc ca familia lui Amy să ştie ce s-a întâmplat cu adevărat”, spune Azzopardi. „Vreau să îi ajut, dar îmi este frică pentru siguranţa mea”, a declarat acesta făcând referire la dealerul de droguri şi asociaţii acestuia. Însă familia lui Winehouse nu crede cele spuse de Azzopardi.

În urma decesului cântăreţei, autorităţile nu au găsit urme de droguri sau utilizarea de stuperfiante în apartamentul lui Amy, unde a fost găsită a doua zi. Rezultatele iniţiale ale autopsiei nu au reuşit să determine cauza morţii cântăreţei de 27 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările