News

Amy Schumer are o nouă relaţie! Vezi cum arată iubitul ei!

Amy Schumer are o nouă relaţie! Vezi cum arată iubitul ei!

poses in the press room at the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California.

Ne place să vedem cum actorii de la Hollywood îşi găsesc fericirea! De data aceasta, a fost rândul actriţei Amy Schumer să se îndrăgostească şi să găsească un bărbat care s-o facă fericită! Amy Schumer are 34 de ani Potrivit UsWeekly, Amy Schumer are o nouă relaţie amoroasă. Iubitul nu are treabă cu Hollywood-ul, însă se potriveşte mănuşă în viaţa actriţei, din câte se pare. Ben Hanisch, căci aşa se numeşte iubitul actriţei, este un designer de mobilă şi este mai mic decât Amy cu 5 ani.

amu schumer_iubit

”Câteodată, în viaţă, eşti foarte noros şi cea mai inteligentă, amuzantă şi frumoasă femeie din lume soseşte în viaţa ta atunci când nici nu te aştepţi”, a scris Ben pe Instagram, ca descriere la o fotografie în care apare de actriţa Amy Schumer.

Relaţia a fost confirmată şi de actriţă prin intermediul contului său de Twitter. Marţi, actriţa a postat o imagine cu ea şi cu Hanisch, în faţă Casei Albe.

poza

Amy Schumer a avut relaţii amoroase până acum cu Anthony Jeselnik şi cu Dolph Ziggler.

Sursa foto: twitter / Instagram

Modifică Setările