News

Amy Schumer s-a căsătorit. Cine este norocosul şi cum a arătat actriţa în rochie de mireasă

Amy Schumer s-a căsătorit. Cine este norocosul şi cum a arătat actriţa în rochie de mireasă camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

O nouă nuntă uimeşte Cetatea Filmului. Acum un an spera să ajungă la altar şi chiar îşi dorea să devină mamă alături de iubitul de pe atunci, Ben Hanisch. Aveau o relaţie de peste un an şi jumătate , dar vestea despărţirii i-a uimit pe fanii actriţei. Acum, la aproape 10 luni de la separarea de Ben Hanisch, Amy Schumer s-a căsătorit.

Sunt împreună de foarte puţin timp şi s-au hotărât deja că vor să îşi petreacă restul vieţii împreună. Marţi, simpatica actriţă cu forme voluptoase a îmbrăcat rochia de mireasă şi a mers la altar la braţul bucătarului şef, Chris Fischer. Amy şi-a şocat fanii atunci când a început să distribuie pe contul său de Instagram o serie de imagini de la nuntă, cu ea îmbrăcată în rochie de mireasă, soţul său, domnişoarele de onoare, dar şi invitaţii şi decorul.

Actriţa în vârstă de 36 de ani a arătat fabulos într-o rochie albă de mireasă, cu spatele gol, o creaţie Monique Lhuillier, în timp ce se ţinea de mână cu dragostea vieţii ei, Chris Fischer, îmbrăcat la costum. Rochia de mireasă a costat în jur de 5.500 de dolari şi a fost prima şi singura pe care Amy a probat-o. Se pare că cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit într-un  cadru restrâns, la o locuinţă închiriată în Malibu, iar la petrecere au participat doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi printre care s-au numărat şi nume sonore precum Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence, Larry David, Judd Apatow, Chelsea Handler şi David Spade.

Desigur, la scurt timp după apariţia acestei ştiri bombă, fanii au speculat că actriţa ar putea fi însărcinată, dar vedeta a ţinut să precizeze că nunta nu a avut nimic de-a face cu un copil şi că nu este gravidă: " Nu sunt însărcinată."

Mireasa a optat pentru un look simplu, cu părul prins uşor la spate şi a renunţat în totalitate la bijuterii. Nici măcar inelul de logodnă nu a putut fi văzut în fotografii. Nunta a fost destul de interesantă, chiar şi căţeii fiind îmbrăcaţi de sărbătoare. Se pare că Amy şi soţul său şi-au scris singuri jurămintele şi au fost chiar "hilare", conform invitaţilor. Desigur, apropiaţilor li s-a cerut să nu posteze vreo fotografie pe reţelele de socializare pentru ca mirii să se bucure de intimitate.

Foto: Instagram

Modifică Setările