News

Amy Winehouse: al treilea album, lansat postum

de admin

Pe măsură ce misterul morţii artistei se adânceşte, surse din industria muzicală spun că stuff-ul ei a început să lucreze la definitivarea celui de-al treilea album marca Amy Winehouse.

Diva muzicii soul înregistrase înainte să moară o duzină de cântece, împreună cu producătorul din Miami Salaam Remi. Îşi dorea ca cel de-al treilea album să fie cel puţin la fel de bun ca Back to Black, din 2006. "Amy avea întotdeauna un carneţel la ea pe care îşi nota versuri şi idei de cântece", a declarat un purtător de cuvânt al familiei artistei. "Oamenii care au auzit noile melodii spun că sunt foarte bune şi cât se poate de autobiografice", a adăugat acesta. E un album care vorbeşte despre toată furtuna emoţională prin care a trecut Amy în timpul căsniciei cu Blake Fielder-Civil şi după divorţul de el. Interesul pentru un nou material al artistei este uriaş. "În jurul lui Amy se creează un cult internaţional. Iar profitul pe care îl va aduce ar putea depăşi 60 de milioane de lire sterline", a comentat o sursă din industria muzicală britanică. Cântecele lăsate de Amy sunt în fază de demo-uri, pentru care aceasta a scris şi versurile. Iar noul album va fi lansat la anul, folosindu-se vocea ei, dar şi colaborări cu prieteni muzicieni, încasările urmând să ia calea organizaţiei caritabile înfiinţate de tatăl ei, Mitch, pentru întrajutorarea dependenţilor de droguri.

Între timp, ancheta morţii vedetei continuă. Iar iţele se încâlcesc. Tony Azzopardi, omul de legătură al lui Amy cu dealerii de droguri, susţine că aceasta a cumpărat cocaină şi heroină de 1.200 de lire sterline în noaptea de dinaintea morţii. Tony a relatat pentru Daily Mirror că s-a întâlnit cu Amy în jurul orei 11.30 pm, pe 22 iulie, în apropierea pub-ului londonez The Eagle, artista cerându-i s-o ajute să cumpere nişte droguri. Azzopardi a mai povestit că s-a urcat în taxi cu ea şi au pornit spre West Hampstead, unde el a luat legătura cu un dealer local. După ce a cumpărat stupefiantele, Amy s-a despărţit de acesta în drum spre casa ei din Camden. Azzopardi, care a cunoscut-o pe Amy prin Blake Fielder-Civil, va fi interogat de poliţie a doua oară azi. Povestea lui complică lucrurile întrucât la casa artistei nu a fost găsit niciun drog. Iar tatăl ei susţine că Amy a murit pentru că trupul ei a intrat în şoc după ce s-a lăsat brusc de băutură. Raportul toxicologic, care se lasă în continuare aşteptat, trebuie să rezolve dilema.

Foto: Northfoto

Modifică Setările