Gossip

Amy Winehouse, împinsă la o supradoză de pierderea iubitului?

Abia ieşise din clinica de reabilitare Priory. Avea de dus la capăt un turneu, dar îşi pierduse puterile. Cântăreaţa, al cărei deces se crede că a survenit în urma unei supradoze (neconfirmate încă oficial), suferea din dragoste.

Fusese părăsită de iubitul ei, regizorul Reg Traviss, chiar înainte de a se interna în clinica Priory, luna trecută. Lovitura se pare că i-a fost fatală, Amy fiind devastată de hotărârea lui Reg. Era bărbatul cu care visa să se căsătorească şi să aibă copii, îl şi ceruse în căsătorie, dar Traviss o refuzase: mai intâi trebuia să se vindece de dependenţa de alcool şi droguri. Apropiaţii spun că regizorul a încercat cu disperare s-o ajute să scape de viciile care-i ameninţau viaţa, dar a realizat că n-are nicio şansă. Picătura care a umplut paharul pentru Reg a fost probabil prestaţia dezastruoasă a lui Amy la concertul din Serbia de luna trecută.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Adele s-a căsătorit în secret

După ce a ţinut atâta vreme în secret faptul că este însărcinată, ce-ar putea însemna verigheta de pe inelarul stâng?

Gossip

Demi Moore: fiicele vor ordin de restricţie împotriva ei

Relaţia actriţei cu cele trei fiice ale sale se pare că s-a deteriorat într-atât încât acestea vor să ceară un ordin de restricţie împotriva ei. Împotriva propriei lor mame?

Bobbi Kristina s-a drogat după funeraliile mamei sale?

Gossip

Bobbi Kristina s-a drogat după funeraliile mamei sale?

Această teamă le-a fost alimentată membrilor familiei lui Whitney Houston în weekendul ce tocmai s-a încheiat, când Bobbi a reuşit să scape de sub supravegherea lor, profitând de agitaţia care a urmat funeraliilor artistei şi dispărând.

Gossip

Halle Berry & Gabriel Aubry: războiul continuă

Foştii iubiţi n-au făcut nici acum pace. Din contră! Iar în următoarea rundă a meciului lor, cel care va pierde se pare că este Gabriel, cercetat acum pentru că a pus în pericol viaţa fiicei lor, Nahla.

Gossip

De ce divorţează Heidi Klum de Seal?

La două zile de la apariţia zvonului că Heidi se desparte de soţul său, surse din anturajul lor au început să vorbească despre cauzele care i-ar împinge la divorţ. Tensiunile dintre ei ei au început, se pare, în vacanţa de vara trecută, din Ibiza.

Gossip

Fergie: decizie şoc în lumea muzicală!

Pentru a-i face pe plac soţului său, Josh Duhamel, Fergie a luat o hotărâre radicală, potrivit colegului său din formaţia Black Eyed Peas, Taboo:

Gossip

Ce mai vrea Oksana?

Fosta iubită a lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva, pare că nu-şi găseşte liniştea. Aflată într-un istovitor proces cu celebrul actor şi regizor pentru custodia fiicei lor de aproape doi ani, Lucia, rusoaica a formulat o nouă pretenţie surprinzătoare.

News

Blake Fielder-Civil: primele declaraţii după moartea lui Amy Winehouse

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Din punct de vedere sexual,

News

Amy Winehouse: Destin tragic

Dragostea lui Amy pentru muzică s-a manifestat încă din copilărie. La fel şi caracterul rebel. Al doilea copil al unei familii de evrei din Londra (tatăl Michell Winehouse era taximetrist, iar Janis Winehouse, farmacistă), Amy