Gossip

Amy Winehouse îşi doreşte copii

În urma despărţirii recente de regizorul Reg Traviss, cântăreaţa nu dă semne că suferă din cauza depresiilor, dimpotrivă, îşi face planuri de viitor, din care nu lipseşte un copil.

Amy Winehouse n-a avut noroc în dragoste! Fostul ei soţ iubit, Blake Fielder Civil, avea probleme cu drogurile, iar iubitul Reg Traviss nu era capabil să renunţe complet la relaţia cu o fostă prietenă. Dar Amy nu se dă bătută. Speră în continuare că-şi va întâlni cât mai curând jumătatea, alături de care să-şi întemeieze o familie. „Acum, la 27 de ani, este singură şi e sătulă să nu aibă nici iubit, nici soţ. Aşadar, îşi doreşte să găsească un bărbat cu care să facă un copil. Dar el nu trebuie să fie faimos. Poate fi un muncitor sau un zugrav ori decorator, numai să nu fie implicat în showbiz”, a declarat un apropiat de-al artistei.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Fotografii nud cu Amy Winehouse

Sex, drugs & rock'n'roll... Viaţa lui Amy Winehouse, întoarsă pe toate părţile după dispariţia ei prematură, are acum ingredientul lipsă, pus pe tava internetului: fotografii nud cu artista...

Gossip

Cât cere Adele pentru un recital privat?

Artista urma să cânte la o nuntă cu ştaif, organizată de magnatul Vivian Imerman, dar s-a renunţat la serviciile ei după ce s-a aflat câţi bani doreşte pentru un recital de 25 de minute.

Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

News

Fostul soţ al lui Amy Winehouse, în comă

Blake Fielder-Civil are toate şansele s-o ia pe urmele fostei sale soţii, celebra cântăreaţă britanică Amy Winehouse, decedată în urma unei supradoze de alcool şi droguri.

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Gossip

Amy a cumpărat droguri de 2.000 de dolari înainte să moară

Amy Winehouse a cumpărat cocaină şi heroină în noaptea dinaintea morţii sale, conform spuselor unui bărbat care spune că a aranjat tranzacţia.

News

Blake Fielder-Civil: primele declaraţii după moartea lui Amy Winehouse

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Din punct de vedere sexual,