News

Amy Winehouse, plânsă de vedete din toată lumea

Celebrităţi din întreaga lume i-au adus un ultim omagiu lui Amy Winehouse, găsită moartă ieri în locuinţa sa din Londra din cauza unei supradoze de droguri.

Kelly Osbourne: "Nici nu pot să respir acum. Plâng atât de tare, mi-am pierdut una dintre cele mai bune prietene. Te voi iubi mereu, Amy şi nu voi uita niciodată cine ai fost cu adevărat".

Fosta Spice Girl Emma Bunton: "Am primit nişte veşti atât de triste depre Amy Winehouse. Sunt alături de familia sa".

Demi Moore a scris că speră ca sufletul neliniştit al lui Amy să îşi găsească, în sfârşit, pacea.

Ashton Kutcher: "Nu ştiu ce să postez după ce îmi prezint omagiile faţă de cei morţi. Se pare că orice lucru amuzant este nepotrivit. Poate o să merg să văd 'Harry Potter'".

Moby: "După spectacolul nostru din Serbia, mi-aş fi dorit să o pot ajuta. Îmi pare rău".

Brian Adams: "Dragă Amy, ne va fi etern dor de tine. Să te odihneşti în pace. Cu toată dragostea mea, Brian".

LeAnn Rimes: "RIP Amy Winehouse. E atât de trist să văd că dispare un aşa talent şi că viaţa ei s-a încheiat tragic".

În vara acestui an, Amy Winehouse şi-a anulat turneul european, care urma să ajungă şi la Bucureşti, pe 15 august, după ce a fost fluierată copios de spectatori în timpul unui concert pe care l-a susţinut la Belgrad, în luna iunie, deoarece era în stare de ebrietate. Amy Winehouse s-a născut la 14 septembrie 1983 şi i-au supravieţuit cei doi părinţi, Mitchell şi Janis, şi fratele mai mare, Alex.

Comentarii

Articole asemănătoare

DiAmanti – genţile din piele naturală lucrate în Italia, acum şi în România (P)

News

DiAmanti – genţile din piele naturală lucrate în Italia, acum şi în România (P)

Zilele acestea m-am hotărât să-mi fac un cadou pe care să-l port cu drag în sezonul însorit ce stă să înceapă – o geantă din piele. Am ales să o achiziţionez de pe internet datorită preţurilor mai reduse pe care le găseşti în magazinele online

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Fratele lui Amy Winehouse, pus pe dezvăluiri

News

Fratele lui Amy Winehouse, pus pe dezvăluiri

Dacă e să-i dăm crezare lui Alex Winehouse, cântăreaţa britanică n-a murit din cauza consumului excesiv de alcool şi stupefiante, aşa cum s-a constatat la autopsie. Altă afecţiune medicală ar fi dus la decesul ei prematur.