News

Ana Baniciu, dezvăluire neaşteptată: "Mă mărit". Cu cine se iubeşte vedeta

Ana Baniciu, dezvăluire neaşteptată: "Mă mărit". Cu cine se iubeşte vedeta camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta această, de la 20:00, la Antena 1 a venit cu o declaraţie-şoc din partea uneia dintre concurente.

După ce la finalul galei trecute, Ana şi Raluka au mărturisit faptul îşi doresc să reformeze cuplul care le-a consacrat, ediţia aceasta Ana s-a văzut nevoită să declare în platou: „Mă mărit!”, spre surprinderea tuturor colegilor.

Totul se va întâmpla în timpul reprezentaţiei Mirelei Vaida, care în ediţia de sâmbăta aceasta se va transforma în Madonna şi va interpreta piesa Material Girl, iar la final va arunca buchetul de flori către colegii săi. Ana va fi norocoasa care îl va prinde şi va declara amuzată în platou: „Gata, mă mărit!”. Mirela nu va rata nici ea ocazia să îi spună: „Vezi că am mână bună! Am măritat şi am însurat mulţi oameni la viaţa mea, ba unii dintre ei au şi câte 3 copii acum!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. 

Ana Baniciu şi Edy, iubitul său, primele imagini oficiale împreună: ”Sunt cea mai fericită”

În preajma sărbătorilor de iarnă, Ana Baniciu a dezvăluit că trăieşte o nouă poveste de iubire. Bărbatul care a cucerit-o este Edy. 

”Nici nu stiu ce sa scriu pentru ca este pentru prima data cand fac o postare atat de personala si am emotii🙈 ! Sa aveti sarbatori minunate, inconjurati de iubire! Eu sunt cea mai fericita!♥️”, a scris Ana Baniciu pe contul de Instagram.

Foto: Instagram, Antena 1

Modifică Setările