News

Ana Baniciu, diagnosticată cu coronavirus: ''Bine că a trecut''

Ana Baniciu, diagnosticată cu coronavirus: ''Bine că a trecut''

Ana Baniciu a fost diagnosticată cu coronavirus şi a stat două săptămâni în izolare, dar a preferat să îşi trăiască suferinţa în tăcere. Acum, când pericolul a trecut, artista a vorbit despre perioada prin care a trecut.

 ”Am avut şi eu coronavirus acum ceva vreme, nu a fost foarte greu, dar bine că a trecut”, a spus Ana Baniciu pe pagina sa de Instagram” . Artista şi-a încurajat fanii să lupte ca să depăşească această etapă.

Ana a recunoscut de curând că a trăit prima decepţie amoroasă la 20 de ani. "În viaţa mea a venit foarte târziu perioada iubirii. Abia la douăzeci de ani m-am îndrăgostit prima dată, cu adevărat.

Evident că mai fuseseră şi înainte câteva impresii fugitive, credeam eu că sunt iubiri, dar, de fapt, nu erau. La douăzeci de ani m-am îndrăgostit cu adevărat, am suferit şi am învăţat din asta extrem de mult pentru că, fiind prima dragoste şi venind atât de târziu, am simţit nevoia să ofer totul din mine, să mă ofer aşa, pe tavă, ceea ce nu este bine întotdeauna”, a dezvaluit Ana pentru Tango.

 

 

Comentarii

Modifică Setările