Vedete

Ana Baniciu: 'M-am stresat foarte mult"

Ana Baniciu: 'M-am stresat foarte mult"

Ana Baniciu a slăbit spectaculos într-o perioadă scurtă de timp. Artista recunoaşte că noul ei look i-a speriat şi pe apropiaţi.

“Am slăbit ca să nu mai puteţi spune că am cel mai sexy posterior din România. Glumesc, el a rămas. Am slăbit, într-adevăr, vara asta, pentru că am fost în mutare, m-am mutat la casă nouă, am cărat multe chestii, m-am stresat foarte mult şi am slăbit fără să vreau, dar acum am început să mănânc bine, să fac sală din nou şi să reintru în normal. Cumva, într-o lună-două, o să fiu înapoi”, a mărturisit Ana Baniciu pentru Libertatea.

Artista a recunoscut că noul ei trup i-a îngrijorat şi pe părinţi. „Ai mei s-au panicat, evident. Mi-au zis să mă duc la doctor, tipic părinţilor, că am o problemă de sănătate, e nasol, sunt bolnavă. Mi-au băgat în cap asta, încât m-am dus la doctor. Am analizele perfecte, nu s-a întâmplat absolut nimic. Probabil că pe sistem nervos s-a produs slăbirea. Nici nu am putut să mănânc foarte mult, pentru că nu am avut timp efectiv. Mâncam prima masă la 6 seara” , a mai spus cântăreaţa.
 

Modifică Setările