Vedete

Ana Baniciu s-a logodit. Unde se afla artista când a fost cerută în căsătorie

Ana Baniciu s-a logodit. Unde se afla artista când a fost cerută în căsătorie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Şi-a găsit fericirea atunci când nu mai spera. Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie şi a primit un inel superb de la iubitul ei în Italia, acolo unde cei doi se află într-o escapadă romantică.

Artista şi Edy Kovacs sunt împreună de un an.

”Ce să zic… sunt norocoasă şi binecuvântată! Edy a apărut în viaţa mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată şi iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îţi iubesc familia, toţi ai mei te iubesc şi îţi sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim şi respectăm, să creştem împreună şi să avem o viaţă aşa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic!️ ( îmi tremură genunchii ca la Asia express)”, a scris Ana Baniciu pe o reţea de socializare.

Edy a fost acceptat şi de familia Anei. “Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic… Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, declara Ana într-o emisiune TV.

 

Modifică Setările