News

Ana de Armas, fosta iubită a lui Ben Affleck, şi-a găsit o dragoste nouă cu ajutorul aplicaţiei Tinder

Ana de Armas, fosta iubită a lui Ben Affleck, şi-a găsit o dragoste nouă cu ajutorul aplicaţiei Tinder camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ben Affleck a fost îndrăgostit până peste cap de frumuşica actriţă de origine cubaneză în vârstă de 33 de ani.

Cu toate acestea, n-a fost să fie, iar cei doi s-au despărţit surprinzător la începutul acestui an, separare în urma căreia Ben a suferit vizibil. Între timp, actorul şi-a refăcut viaţa alături de fosta lui logodnică Jennifer Lopez, la 17 ani după prima lor încercare de relaţie, dar nici Ana de Armas n-a stat degeaba.

Conform presei mondene americane, actriţa cubaneză se întâlneşte de câteva luni cu unul dintre directorii aplicaţiei de dating Tinder, pe numele lui Paul Boukadakis, în vârstă de 37 de ani. Cei doi s-au întâlnit, însă, printr-o modalitate clasică: le-au făcut cunoştinţă nişte prieteni comuni.

Paul are reşedinţa în localitatea Austin, din statul Texas, dar are o casă şi în Santa Monica, statul California. Se spune că Paul şi Ana au petrecut mult timp împreună înainte ca frumoasa brunetă să înceapă filmările pentru noul ei film, cu Ryan Gosling şi Chris Evans, în afara Americii.

Mai mult, Ana i-a cunoscut, deja, pe câţiva membri ai familiei lui Paul.

Cât despre fostul iubit celebru al Anei, Ben Affleck, deşi a fost devastat după despărţirea de tânăra actriţă, acesta s-a recompus rapid din punct de vedere emoţional alături de Jennifer Lopez, cu care se iubeşte din luna aprilie.

Comentarii

Modifică Setările