Lifestyle

Ana Gheorghe, sora Elenei Gheorghe, visează la o escapadă romantică în Dubai

Ana Gheorghe, sora Elenei Gheorghe, visează la o escapadă romantică în Dubai camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ani Gheorghe, sora Elenei Gheorghe, are încă nostalgia vacanţei patrecute anul trecut în Dubai alături de soţul ei, Paul Pârvulescu, şi de fiul lor, Lucas. Aşa că, recent, a stabilit cu sportivul că le trebuie o mică escapadă, ca doi îndrăgostiţi, în faimosul Emirat.

“Mie mi-a plăcut tot ceea ce am văzut şi făcut în Dubai anul trecut. Dar, cum niciodată nu poţi spune că ai văzut atât de multe, la câte are de oferit această destinaţie, ţin neapărat să revin. Îmi doresc să ne cazăm tot la Zabeel House – aflat în inima Dubai Creek. Apoi, amândoi am fost de acord că trebuie să repetăm experienţa cu Beduinii din deşert. Dunele fabuloase, mersul pe cămile, tradiţiile lor, show-ul cu şoimi… Este ceva ce nici nu pot descrie în cuvinte! Asta se trăieste!”, spune Ani.

Oricât de mult şi-ar dori Ani Gheorghe să stea clipă de clipă alături de soţul ei în această excursie, ceva îi va separa. “Soţul meu a fost fascinat de turul Dubaiului cu hidroavionul. Mi-a spus că va apela din nou la cei de la Seawings – o companie locală extrem de profi, întrucât vrea să trăiască iar senzaţia unică de a face turul Dubaiului în acel avion. Îmi tot repetă: «Îţi dai seama? 45 de minute de senzaţie!» Iar eu o să profit să mă duc la Dubai Mall, pentru o sesiune de shopping. Deşi… dacă el va face acest tur în 45 de minute, eu nu îi garantez că termin cumpărăturile în sincron perfect. Dar, mă poate aştepta la Acvariul din Dubai Mall”, a povestit ea râzând.

Pe ”To Do List”, Ani este decisă să mai adauge Dubai Frame. Amândoi au fost fascinaţi de cum se vede Emiratul de sus. “Vreau să stăm împreună şi să privim spectaculoasa panorama, bând o cafea la peste 150 de metri înălţime. Atunci ai senzaţia reală că eşti mult mai aproape de Dumnezeu!”

Cei doi spun cu sinceritate că, dacă anul trecut s-au bucurat alături de cel mic la Kidzania, la Dubai Parks and Resorts (Legoland, Motiongate) şi la IMG worlds of adventure, acum, fiind ca doi porumbei, vor sta o noapte şi la Hotelul Lapita sau Marriott. ”Nu ne-am decis încă. De altfel, e foarte greu. La Dubai e greu să te decizi. Dacă am putea, am evada vreo 3 luni. Dar, dacă mă gândesc mai bine, nici aşa nu am avea timp pentru tot!”, punctează ea.

 

 

 

 

Modifică Setările