Lifestyle

Ana Maria Georgescu, interpreta piesei "Ochii tăi", a devenit mamă: "Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău"

Ana Maria Georgescu, interpreta piesei "Ochii tăi", a devenit mamă: "Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A rămas în memoria poblicului pentru piesa “Ochii tăi” şi relaţia furtunoasă cu Florin Chilian. Ana Maria Georgescu are însă o cu totul altă viaţă acum.

Artista s-a îndepărtat de muzică, iar anul trecut s-a căsătorit cu omul de afaceri Norbert Vig. Ba mai mult, frumoasa brunetă a devenit de curând şi mamă. Acum îşi dedică timpul minunii din viaţa ei.

“Fiica mea dragă, de când ai venit pe lume trăim prin tine, cu tine şi pentru tine. Cărţile, muzica şi filmele, poeziile şi bucuriile există acum doar ca să ţi le dăruim tie. Aş vrea să îţi pun la picioare tot ce e mai frumos pe lume, aşa cum ştiu, atât cât pot. Prin tine nu mai există trecut, există doar dimineti lungi în care tu râzi şi noi stam înmărmuriţi în faţa minunii. Eşti cel mai frumos dar pe care viaţa ni l-a dat. Vom sta mereu în umbra zâmbetului tău. Te iubim, mama şi tata”, a fost mesajul emoţionant cu care Ana Maria a dat vestea pe o reţea de socializare.

 

Comentarii

Modifică Setările