News

Ana Maria, revenire spectaculoasă în muzică, la “Vocea României”

Ana Maria, revenire spectaculoasă în muzică, la “Vocea României”

O ştiţi din 2001, de pe vremea când cucerea trofeul Mamaia cu piesa “Ochii tăi“. La scurt timp după această performanţă, a dispărut din lumina reflectoarelor. Iată ce a făcut în anii de absenţă.

Avea doar 13 ani când făcea ravagii în România cu piesa ei de dragoste, „Ochii tăi“. Inexplicabil, ea a dispărut din showbiz şi, pentru o vreme, a făcut cuplu cu un alt artist, Florin Chilian, care ar fi fost violent cu ea.

În urmă cu doi ani s-a lansat în televiziune, făcând parte din echipa de prezentatori de ştiri a Digi 24 Oradea.

Acum are 27 de ani şi este o tânără frumoasă şi super sexy. Iar piesa cu care a participat la preselecţiile concursului „Vocea României“, cu care i-a făcut pe Loredana, Smiley şi Marius Moga să se întoarcă, face parte din repertoriul internaţional: „Je t’aime“, a Larei Fabian.

Nu mică le-a fost mirarea juraţilor de la „Vocea României“ să descopere că în faţa lor este chiar ea, cea care a cucerit trofeul Mamaia în 2001, şi au felicitat-o pentru curajul de a reveni pe scenă în cadrul unui concurs muzical televizat.

Ana Maria a ales să facă parte din echipa lui Smiley, motivând cu faptul că se cunosc foarte bine şi că au avut o colaborare frumoasă în trecut.

Foto: Facebook

Modifică Setările