Vedete

Ana Morodan este Cruella de România: “Pentru mine, să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie."

Ana Morodan este Cruella de România: “Pentru mine, să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie." camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dacă încă nu ai văzut noua producţie Disney "Cruella" la Cinema City, acum ai ocazia să faci o savuroasă comparaţie între versiunea autohtonă pe care a întruchipat-o Ana Morodan şi varianta actriţei Emmei Stone

Cine nu o ştie pe Ana Morodan? Îndrăzneaţă, carismatică, excentrică, provocatoare, inspiraţională, unică în spaţiul de celebritate şi business autohton, Ana Morodan nu trece neobservată niciodată. Antreprenor şi influenţator de succes, Ana reuşeşte de peste 10 ani să ne surprindă, neînfricată şi fără prejudecăţi, fiind o sursă de inspiraţie constantă. A devenit un personaj aparte în online, memorabilă prin atitudine şi stil şi cu o personalitate inconfundabilă - iar cei care o urmăresc ştiu că a fost alegerea ideală pentru această transformare. Cine s-ar fi potrivit mai bine decât Ana pentru această transformare?!

“Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie. Cruella este larger than life. Este cea care te învaţă cu adevărat să te iubeşti pe tine şi să înţelegi că să poţi să râzi de tine şi de lume este una dintre calităţile care te fac cu adevarat memorabil.” a spus Ana Morodan. Ovidiu Buta, Alexandru Abagiu şi Sorin Stratulat s-au implicat în acest proiect complex şi au reuşit transformarea spectaculoasă a Anei Morodan în personajul Cruella de Vil. A fost o muncă de echipă, cu implicarea şi sincronizarea tuturor celor implicaţi, cu multe zile de muncă şi un deadline strâns, stabilindu-se într-un timp record un shortlist de look-uri, sesiunile de fitting, alegerea  machiajelor, definitivarea set design-ului, a logisticii necesare realizării fotografiilor.

Multipremiata actriţă Emma Stone joacă rolul principal în noul film live-action sub semnătura Disney – “Cruella” – o poveste fascinantă despre una dintre figurile legendare ale cinematografiei, o ticăloasă de primă mână care a fermecat şi intrigat generaţii. Actriţa a avut parte de o schimbare radicală pentru rolul din această producţie, filmul ilustrând povestea Cruellei de Vil, transformările prin care a trecut de-a lungul timpului, dar şi motivele care au determinat-o să-şi arate latura întunecată. Emma a povestit că a savurat studierea personajului, pentru a înţelege mai bine ce anume a motivat şi hrănit latura întunecată a Cruellei. Ca un detaliu interesant, vei remarca absenţa celebrului portţigaret, nelipsit din portretizările anterioare ale Cruellei, care îi completau look-ul. Iar într-un interviu pentru The New York Times, Emma Stone, actriţa de 32 de ani care a câştigat un Oscar, a dezvăluit că i-a fost greu să nu aibă acest accesoriu definitoriu la filmări, dar a înţeles motivaţia: "În 2021 acest lucru nu mai este permis. Nu mai avem voie să fumăm într-un film Disney pentru că nu vrem să promovăm fumatul."
Filmul „Cruella” rulează acum în cinematografe, aşa că noi te invităm să vezi transformarea Anei Morodan şi să te pregăteşti apoi să te delectezi în sala de cinema cu producţia Disney.
 

Comentarii

Modifică Setările