Vedete

Analia Selis dă cărţile pe faţă. Artista spune de ce a divorţat: “Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan''

Analia Selis dă cărţile pe faţă. Artista spune de ce a divorţat: “Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan''

Divorţul lor a luat pe toată lumea prin suprindere, pentru că nimeni nu îşi putea explica cum iubirea ce o împărţeau s-a spulberat într-un moment. Acum, când apele s-au mai liniştit, Analia admite că Răzvan se schimbase radical şi nu a mai putut accepta anumite lucruri din comportamentul lui.

“Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan. Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrala, respectuos, aşa am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred (ferm) că am procedat cu fostul meu soţ într-un mod cât se poate de corect de la cap până la coadă. Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viaţă în care oamenii procedează bine sau rău cu noi şi noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru. Nu ştiu de ce se despart cuplurile, eu m-am despărţit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie, într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viaţă. Iubirea durează o veşnicie când o ai înăuntru şi o hrăneşti cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simţ, atunci ea eventual se schimbă, dar nu se termină niciodată.

Dacă nu există respect, principii, bun-simţ, atunci se termină totul, nu numai iubirea, totul! Ajungi să te usuci de toate sentimentele posibile, sentimentele bune sau rele, dar lucrul ăsta nu trebuie privit ca un eveniment trist, este doar o fantastică consecinţă a unui tratament bazat pe minciună, lipsă de respect, lipsa de umanitate, lipsă de bun-simţ. Când corpul şi sufletul tău trec printr-o atrofiere sentimentală datorită lipsei de umanitate înseamnă că eşti o persoană cât se poate de obiectivă”, spune Analia Selis pentru Impact.

 

Modifică Setările