News

Analia Selis şi-a deschis şcoală de arte

Analia Selis şi-a deschis şcoală de arte

Cu toate că e însărcinată în şase luni şi ar trebui să-şi mai elibereze programul, cântăreaţa de origine argentiniană şi-a suflecat mânecile şi s-a apucat de treabă: a pus pe picioare un Centru de Arte.

În jurul Crăciunului, Analia Selis va aduce pe lume o fetiţă. Dar până atunci, se ocupă cu drag de Sanidos, Centrul de Arte condus de ea, pe care îl consideră necesar în viaţa artistică din România. Pe 4 octombrie, cântăreaţa a deschis uşile unei şcoli unde cei mari şi cei mici sunt aşteptaţi pentru a petrece momente minunate făcând teatru, muzică, pilates şi dans.
Doctorul mi-a interzis să am multe activităţi în perioada asta. Aşadar, de ceva timp am renunţat la concerte şi m-am concentrat doar pe acest proiect, care este gândit şi realizat de mine şi de echipa mea”, a declarat artista pentru OK!. Sanidos oferă şedinţe private de instrument (chitară, pian, percuţie şi tobe), dar şi o serie de activităţi precum ABS Burn & Stratching, adică exerciţii pentru tonifierea abdomenului şi elasticitate corporală, dar şi Yogilates, o combinaţie de yoga şi pilates pentru femeile însărcinate.
Înscrierile la „Sonidos, Centru de muzică şi Arte” se pot face începând cu 4 octombrie. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sanidos.ro.

foto: Alex Ranta

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Jada Pinkett Smith, tot mai sexy

N-ai zice că soţia actorului Will Smith va împlini în septembrie 41 de ani! Dovada sex appeal-ului ei e imaginea pe care actriţa a postat-o pe pagina ei de Twitter!

News

Kate Winslet: „Îmi place posteriorul meu!”

Actriţa britanică a oferit un interviu amplu ediţiei italiene a revistei „Vogue”, în care vorbeşte despre criticile aduse siluetei sale şi despre imaginea pe care o are despre ea.

News

Prinţul Will vorbeşte despre Prinţesa Diana 

Prinţul William a oferit un interviu canalului ABC, în care a făcut declaraţii despre răposata sa mamă şi nunta acestuia cu Kate Middleton.

News

Hilary Duff a născut!

Actriţa a devenit mamă pentru prima dată pe 20 martie, când i-a oferit soţului ei, Mike Comrie, un băieţel.

News

Shakira, atacată de un leu de mare 

Cântăreaţa columbiană a trecut recent printr-un moment în care s-a temut pentru viaţa ei şi despre care a povestit pe pagina ei de Facebook.

News

Cum a reuşit Alec Baldwin să slăbească 15 kg?

Celebrul actor a afişat o siluetă vizibil mai slabă la cea mai recentă apariţie a sa în public. Care să fie motivul pentru care a pierdut din greutate?

News

Ce fiţe fac vedetele la Hollywood

Starurile ştiu foarte bine că banii sunt făcuţi să circule. Tocmai de aceea îi cheltuie aproape cu aceeaşi viteză cu care fac rost de ei. Iar achiziţiile lor sunt, aproape în totalitate, costisitoare şi excentrice

News

Evangeline Lilly a fost în travaliu 30 de ore

Vedeta cunoscută datorită serialului „Lost” a ales să nască acasă în luna mai, când l-a adus pe lume pe fiul ei, dar n-a prevăzut durata mare a travaliului şi chinul prin care a fost nevoită să treacă. Celebra actriţă şi-a dorit să devină mamă

Gossip

Marc Anthony şi Jada Smith sunt „extrem de apropiaţi” 

Soţia lui Will Smith şi tatăl gemenilor lui Jennifer Lopez dau tot mai mult de bănuit din cauza faptului că îşi petrec timpul împreună pe platoul de filmare a peliculei „HawthoRNe”.