News

Analia Selis şi-a deschis şcoală de arte

Analia Selis şi-a deschis şcoală de arte

Cu toate că e însărcinată în şase luni şi ar trebui să-şi mai elibereze programul, cântăreaţa de origine argentiniană şi-a suflecat mânecile şi s-a apucat de treabă: a pus pe picioare un Centru de Arte.

În jurul Crăciunului, Analia Selis va aduce pe lume o fetiţă. Dar până atunci, se ocupă cu drag de Sanidos, Centrul de Arte condus de ea, pe care îl consideră necesar în viaţa artistică din România. Pe 4 octombrie, cântăreaţa a deschis uşile unei şcoli unde cei mari şi cei mici sunt aşteptaţi pentru a petrece momente minunate făcând teatru, muzică, pilates şi dans.
Doctorul mi-a interzis să am multe activităţi în perioada asta. Aşadar, de ceva timp am renunţat la concerte şi m-am concentrat doar pe acest proiect, care este gândit şi realizat de mine şi de echipa mea”, a declarat artista pentru OK!. Sanidos oferă şedinţe private de instrument (chitară, pian, percuţie şi tobe), dar şi o serie de activităţi precum ABS Burn & Stratching, adică exerciţii pentru tonifierea abdomenului şi elasticitate corporală, dar şi Yogilates, o combinaţie de yoga şi pilates pentru femeile însărcinate.
Înscrierile la „Sonidos, Centru de muzică şi Arte” se pot face începând cu 4 octombrie. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sanidos.ro.

foto: Alex Ranta

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările