Vedete

Analia Selis, prima apariţie după anunţul divorţului de Răzvan: "Am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine"

Analia Selis, prima apariţie după anunţul divorţului de Răzvan: "Am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Analia Selis a apărut pentru prima dată public de cât s-a aflat că divorţează de soţul ei. Artista a trecut prin momente mai dificile, dar acum e în echilibru, mulţumită de decizia pe care a luat-o: divorţul. 

Analia şi Răzvan s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecţii de canto, iar el studia violoncelul. S-au îndrăgostit iremediabil, iar povestea lor a început să curgă frumos înainte. Deşi a avut reţineri legate de mutarea în România, Analia, care este de loc din Argentina, şi-a urmat glasul inimii. A venit pentru prima oară pe plaiurile mioritice în perioada sărbătorilor de iarnă şi nu i-a mai venit să plece.

Iată că acum, după 16 ani de relaţie, Analia şi Răzvan au ajuns la divorţ. Încă nu au semnat actele, urmează să facă şi acest pas: "Încă nu [am divorţat, urmează. Sigur urmează. Când se ajunge la o astfel de situaţie este pentru că sunt lucruri care nu au mers bine. Anul trecut a fost determinant. Undeva în luna noiembrie am realizat că ceea ce trăiam nu era pentru mine. Atunci am luat hotărârea. Cu o săptămână înainte de 1 decembrie i-am spus. Au fost certuri, perioade de urcuşuri şi coborâşuri, dar nu şi în faţa copiilor. Am fost destul de ok ca părinţi. (…) A fost aşa de pe o zi pe alta. M-am convins o vreme bună că aşa trebuie. «Mâine anunţăm copiii, într-o săptămână pleci». (…) Eu cred că pentru el a fost o eliberare. Nu avea cum să ia hotărârea asta el. Trebuie să fii destul de puternic să-ţi asumi responsabilitatea de a spune «până aici». Şi că orice vine, asta este, mi-o asum", a spus artista într-o emisiune la Pro TV. 

Cum au aflat copiii Analiei că părinţii se separă

"El este bine. Ne ajutăm cu copiii. Ne înţelegem destul de bine în ceea ce priveşte viaţa de părinţi. A fost un oarecare şoc pentru copii. Le-am spus că se întâmplă. Că ei nu au absolut nicio legătură, că noi vom fi mama şi tata tot timpul. Că vom încerca să fim prezenţi amândoi tot timpul, dar că într-o relaţie de cuplu se întâmplă lucruri care provoacă o despărţire.", a mai adăugat ea.  

Analia Selis divorţează după o relaţie de 16 ani

“Pe 1 Decembrie m-am despărţit de fostul meu soţ. Tuturor celor care m-aţi întrebat cum e familia sau mi-aţi trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam, aş vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca să evit întrebările despre o “posibilă împăcare”, aş vrea să vă mărturisesc că în ceea ce mă priveşte nu există drum înapoi. Acest an a fost unul intim, am încercat să mă regăsesc, acasă, alături de Noa şi Tiago.

Celor care trec printr-o despărţire aş vrea să le spun că timpul trece şi cu siguranţă viaţa merge înainte spre mult mai bine. Viaţa este un dar minunat şi merită trăită numai cu acei oameni care merită să se afle lângă tine, restul trebuie lăsat în spate, cu uşa bine  încuiată”.

Artista a decis să râmână în România şi după separare de cel care i-a fost soţ timp de 16 ani. “Simt nevoie să precizez că nu m-am gândit  nicio clipă să plec din România, nici atunci când ne-am despărţit şi nici acum. România este o ţară care mi-a dăruit şi îmi dăruieşte în continuare foarte mult, aşa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători aşa cum nu am putut anul trecut”. Analia şi Răzvan s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecţii de canto, iar el studia violoncelul. S-au îndrăgostit iremediabil, iar povestea lor a început să curgă frumos înainte. Deşi a avut reţineri legate de mutarea în România, Analia, care este de loc din Argentina, şi-a urmat glasul inimii. A venit pentru prima oară pe plaiurile mioritice în perioada sărbătorilor de iarnă şi nu i-a mai venit să plece.

Foto: Facebook

Modifică Setările