Evenimente

Analia Selis şi-a sărbătorit fetiţa. Ce frumoasă e Noa!

Analia Selis şi-a sărbătorit fetiţa. Ce frumoasă e Noa! camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Analia Selis şi-a aniversat, ieri, fetiţa. Noa a împlinit 11 ani.

Artista a transmis un mesaj emoţionant, în care a vorbit despre schimbările pe care viaţa ei le-a suferit în aceşti ani şi despre ce a învăţat-o Noa.

“Acum 11 ani viaţa mea s-a schimbat într-un mod radical şi miraculos, s-a născut Noa şi împreună cu ea s-au născut în mine cele mai pure sentimente. De atunci şi până acum viaţa mea a devenit un drum în care învăţ zi de zi să fiu un om mai bun, să trăiesc în armonie cu ceea ce este bine şi frumos, ca să pot să merg zilnic, pas cu pas, de mână cu ea. Astăzi este despre ea: iubire, dăruire, răbdare. Noa, 11 ani.

Analia s-a despărţit în urmă cu un an de Răzvan.

Divorţul lor a luat pe toată lumea prin suprindere, pentru că nimeni nu îşi putea explica cum iubirea ce o împărţeau s-a spulberat într-un moment. Acum, când apele s-au mai liniştit, Analia admite că Răzvan se schimbase radical şi nu a mai putut accepta anumite lucruri din comportamentul lui.

“Nu mai sunt capabilă să simt nimic pentru Răzvan. Mă consider un om bun, cu principii, coloană vertebrala, respectuos, aşa am abordat căsnicia mea tot timpul. Cred (ferm) că am procedat cu fostul meu soţ într-un mod cât se poate de corect de la cap până la coadă. Oamenii au nevoie să caute tot timpul un vinovat, eu nu cred în acest aspect. Trăim într-o viaţă în care oamenii procedează bine sau rău cu noi şi noi avem tot timpul puterea să permitem sau nu acest lucru. Nu ştiu de ce se despart cuplurile, eu m-am despărţit de Răzvan pentru că el a ajuns să fie, într-un fel care, după principiile mele, nu era de acceptat în viaţă. Iubirea durează o veşnicie când o ai înăuntru şi o hrăneşti cu un tratament bazat pe respect, principii, bun-simţ, atunci ea eventual se schimbă, dar nu se termină niciodat”, spnnea ea pentru Impact.ro

 

Comentarii

Modifică Setările