News

Anamaria Ferentz, aproape de moarte în America. Ce a păţit artista

Anamaria Ferentz, aproape de moarte în America. Ce a păţit artista

Anamaria Ferentz a fost la un pas de moarte în America. Artista a trecut printr-o experienţă traumatizantă care se putea sfârşi tragic, dar destinul a decis altceva.

"O zi frumoasă să fii în viaţă! Un accident de maşină m-a speriat teribil şi m-a făcut să realizez că pot dispărea într-o fracţiune de secundă. Sunt încă în stare de şoc, dar recunoscătoare că nu mi s-a întâmplat nimic mie, doar am tras o sperietură pe cinste. Maşina a fost distrusă în totalitate. Cineva acolo sus ştie că încă am treabă aici şi că iubesc viaţa foarte mult. 

Mulţumesc! Sunt foarte recunoscătoare! Dacă Sfântul Nicolae a fost protectorul sau alţi îngeri... Nu ştiu... Ştiu doar că sunt foarte recunoscătoare şi binecuvântată. Aceeaşi lecţie în fiecare zi: Fii fericit şi conştient de ceea ce ai. Mâine nu mai poţi avea nimic sau doar o amintire!", a scris Anamaria Ferentz pe un cont de socializare.

Solista locuieşte de ani buni în America şi încearcă să îşi croiască o viaţă în ţara tuturor posibilităţilor.  "Lucrez în imobiliare, ca mai totdeauna de când sunt în America. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group, dar e puţin diferit, în sensul că lucrez într-un birou, sunt office manager. Uneori plec mai devreme, alteori mai târziu, la 20.00 sau poate chiar mai mult. Dar e un program destul de flexibil şi îmi place că-l pot lua cu mine la birou pe Supai, căţelul meu. Cel puţin, de vreo lună încoace, e cu mine în fiecare zi la birou, nu mai stă singur acasă. Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic – iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! – deci e perfect", mărturisea Ferentz pentru OK!

Modifică Setările