Vedete

Anamaria Ferentz, despre situaţia din America: "Am impresia că sunt în Irak, aud numai împuşcături"

Anamaria Ferentz, despre situaţia din America: "Am impresia că sunt în Irak, aud numai împuşcături"

Anamaria Ferentz resimte din plin situaţia grea din America, asta după ce tot mai mulţi protestatari cer dreptate pentru George Floyd, un bărbat de culoare omorât de un poliţist, iar manifestările au degenerat.  

Solista recunoaşte că în oraşe se simpte panica şi tot ce se întâmplă pare tot mai greu de controlat.

“Numai împuşcături şi maşini de poliţie, salvare, pompieri şi elicoptere aud din casă. Supai s-a lipit de mine pe canapea, de frică. Aseară aveam impresia că sunt pe front în Irak, elicoptere şi bubuieli non stop. Supai stătea lipit de mine şi când am deschis uşa la balcon şi a auzit bubuieli a fugit în dormitor. Am filmat aseară, de la mine de pe acoperiş. Între timp, din păcate, este a doua zi când avem interzis să ieşim din casă după 8 seara, până a doua zi dimineaţa. Guvernatorul a dat ordin, cine iese după 8 seara este arestat, pentru că după 8 ies doar protestatarii. Dar de fapt sunt nişte anarhişti infiltraţi printre protestatari, care fac numai nenorociri, sparg magazinele, fură.

Au făcut dezastru şi pe Rodeo Drive, au spart toate magazinele de firmă, au furat poşete, tot ce au putut, sunt foarte mulţi tineri albi printre cei de culoare, care se văd în filmuleţele de pe net”, a mărturisit Ferentz pentru Click.

 

Modifică Setările