News

Anamaria Ferentz, mai în formă ca niciodată în noul clip, filmat în State

Anamaria Ferentz, mai în formă ca niciodată în noul clip, filmat în State

Mai romantică şi senzuală ca niciodată. Aşa arată Anamaria Ferentz în noul ei videoclip filmat în America, la piesa „Mai are...", o melodie compusă de ea şi produsă la studioul lui Laurenţiu Duţă de la 3 Sud Est. În acest nou clip, vedem o Anamaria Ferentz total schimbată, îndrăgostită de un băiat atrăgător, ce mai!, un videoclip romantic cu final fericit. Videoclipul este filmat în America, într-o zonă superbă: Grand Canyon, Arizona.

“Ştiam că vreau să filmez acest videoclip în America, în natură. Şi asta pentru imaginile speciale, diferite, pe care le puteam aduce în faţa publicului din România. Sunt foarte mulţi americani care nu au ajuns să vadă acele locuri, mă refer la rezervaţia de indieni Supai, Havasupai Falls din Grand Canyon, Arizona. Norocul meu a fost ca un prieten a organizat această excursie la Marele Canion şi aşa mi-a venit ideea de a filma videoclipul acolo”, mărturiseşte artista.

Dar cine este băiatul de care Ferentz este îndrăgostită… în videoclip? „Personajul masculin din clipul meu este un prieten de aici din Los Angeles, Bogdan Bikish, din gaşca veselă cu care merg în drumeţii şi la petreceri. Am preferat să lucrez cu cineva apropiat mie, cu care mă înţeleg şi care ştia exact ce-mi doresc de la acest videoclip decât să lucrez cu un model profesionist cu care nu aş fi avut aceeaşi chimie şi nu aş fi transmis, poate, la fel de mult”, a mai completat Ferentz.

Modifică Setările