OK! Live from L.A.

Anamaria Ferentz s-a mutat din nou în L.A.: „Pe mine nu mă ţine nimic nicăieri”

Anamaria Ferentz s-a mutat din nou în L.A.: „Pe mine nu mă ţine nimic nicăieri”

Dacă în decembrie ne-am întâlnit în Bucureşti, acum ne-am revăzut în Malibu, pe faimoasa plajă din „Baywatch”, Paradise Cove. Şi, dacă tot în decembrie, o ştiam stabilită la Chicago, unde locuia cu iubitul ei, Steve, acum am vrut să ştim ce anume a readus-o pe Coasta de Vest.

Anamaria îmi spunea, la începutul anului, când s-a aflat în România pentru o lună, că este precum un nomad. Nu are o casă anume, iar locul în care ajunge îi devine casă. Mă convinsese cumva că, după ce iubitul ei, Steve, a chemat-o să locuiască cu el în Chicago, lucrurile s-au aşezat, în sfârşit, şi pentru ea. Dar iat-o din nou în însorita Californie, singură cu căţelul ei, Supai.

„După Sărbătorile petrecute în România, m-am întors înapoi la Chicago, după care m-am hotărât că îmi place mai mult la căldură, în California. Să ştii că după ce stai în California, este foarte greu să te mai obişnuieşti în altă parte, să locuieşti în alt loc. Eu aici mă simt cel mai bine. Îmi place mult verdeaţa, îmi plac florile, natura de aici… Chicago nu e oraşul în care eu mi-aş dori să trăiesc“, mi-a dezvăluit Anamaria chiar azi, pe plaja din Malibu, Paradise Cove, unde ne-am întâlnit şi pentru un pictorial în costum de baie.

„Problema e că Steve n-are cum să se mute aici, pentru că munca lui este în Chicago şi este muncă construită de mulţi ani, deci n-are cum să se mute doar pentru un tărâm însorit. Pe mine, însă, nu mă ţine nimic nicăieri. Poate într-o zi, dar deocamdată nu sunt de înrădăcinat.“

Să înţelegem, atunci, că Steve nu mai există în viaţa ei? Ori că, dimpotrivă, Ana e dispusă să facă din nou naveta, pentru a împăca ambele părţi? Sau că Steve a primit un ultimatum? Aflaţi răspunsul la această întrebare, dar şi la multe altele în interviul ce va apărea în curând în revistă şi care va fi însoţit de cele mai hot instantanee pe plajă.

OK! Goes To L.A. – proiect realizat cu sprijinul www.eturia.ro.

#buyprint

#eturia #designyourholiday #OKgoestoLA

Modifică Setările