Lifestyle

Anamaria Ionescu, noua prezentatoare de la "Vorbeşte lumea", ne-a deschis uşile dressing-ului: "Obiectul meu preferat din toată garderoba e..."

Anamaria Ionescu, noua prezentatoare de la "Vorbeşte lumea", ne-a deschis uşile dressing-ului: "Obiectul meu preferat din toată garderoba e..." camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Anamaria Ionescu s-a alăturat găştii de la Vorbeşte lumea - unde prezintă acum alături de Cove, dar unde are şi o rubrică de design interior, care o reprezintă, fiind pasionată de acest domeniu

Noua postură îi vine mănuşă Anei - se vede treaba că pauza de televiziune nu şi-a spus deloc cuvântul, iar acest microb al micului ecran, odată luat, nu mai dispare. Şi asta pentru că aşa s-a şi lansat: în televiziune, ca prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1. Între timp, însă, viaţa a purtat-o prin mai multe schimbări: este soţia solistului Fly Project, Tudor Ionescu, iar în urmă cu patru ani a devenit mama unei fetiţe, Ilinca. O perioadă, Ana s-a dedicat creşterii copilului - apoi şi-a urmat o nouă pasiune, designul interior, şi a înfiinţat alături de o prietenă o firmă de organizare de evenimente, Eventlicious, exploatându-şi astfel noua pasiune prin crearea celor mai variate decoruri.

Dar iat-o acum revenind şi la vechea pasiune - televiziunea, alături de echipa Vorbeşte lumea, la ProTV, ipostază în care i-am admirat stilul vestimentar. De aceea am provocat-o la o discuţie ca între fete, pentru a ne dezvălui cum îşi alcătuieşte ţinutele pentru sezonul estival. “Vara m-aş îmbrăca doar în alb, îmi place mult, sau în culori pastelate, mi se pare că se potrivesc cel mai bine cu sezonul estival. Am un stil minimalist, sunt fanul pantalonilor, port şi rochii, însă ca să mă simt bine, să mă simt în pielea mea, am nevoie de o pereche de pantaloni, indiferent că vorbim despre jeanşi sau alt tip de pantaloni, îmi place să îi combin cu tot felul de accesorii şi de topuri mai diferite de cele basic, pe care le găseşti oriunde. Acesta este stilul meu de zi cu zi şi la tv apar exact cu acelaşi tip de ţinute, care mă reprezintă.”

“Îmi plac pălăriile de mică, când eram mică purtam mult şepci, apoi am prins gustul pălăriilor şi am ajuns să am o pasiune pentru ele. Mi-am cumpărat şi comandat de oriunde am văzut o pălărie care să îmi placă, de la magazine online de oriunde din lume, de la magazine vintage, de prin vacanţe, cea mai recentă achiziţie am făcut-o de la un brand din Australia, am comandat 4 pălării care au ajuns foarte greu la mine, a durat ceva, au avut şi peripeţii pe drum, dar până la urmă au ajuns. Am pălării pe toate culorile în garderoba, ador să le integrez în ţinutele mele. Obiectul meu preferat din toată garderoba mea este o pălărie albă, pe care deşi o am de 2 ani deja, îmi place la fel de mult, aş purta-o zilnic, atât de mult îmi place. E tot din Australia. Accesoriile îmi plac, şi cele finuţe şi cele statement, însă depinde de moment şi de stare, am perioade în care port şi perioade în care nu”, ne-a spus Anamaria.

Comentarii

Modifică Setările