Vedete

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani. A primit un cadou de sute de mii de dolari

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani. A primit un cadou de sute de mii de dolari camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Anamaria Prodan a împlinit 47 de ani. Cu această ocazie, soţul, Laurenţiu Reghecampf, a surprins-o cu un cadou impresionant, de 300.000 de dolari. 

 

Impresara Anamaria Prodan a recunoscut că îi place luxul, că munceşte pentru a-şi cumpăra tot ce pofteşte, atât în ceea ce priveşte vestimentaţia, cât şi alte plăceri. Acum, de ziua sa, la 47 de ani, soţul i-a făcut un cadou de aproximativ 300.000 de dolari.

 Anamaria s-a lăudat cu un cadou de 295.000 de dolari! Aceasta a primit de la Reghe o geantă Hermes, unul dintre cei mai exclusiviste branduri din lume. Geanta Hermes Himalayan Birkin, din piele de crocodil de Nil, este una dintre cele mai rare din lume, iar multe dintre aceste modele se vând la licitaţii, pe sume impresionante, scrie gsp.ro.

Vedeta a postat în mediul online o imagine în care apare lângă un brad, cu celebra geanta în mână. Are zâmbetul până la urechi, semn că e fericită de ziua ei. Oricum, nu este prima geantă de acest fel pe care o deţine, are o adevărată colecţie în care a investit sume mari de bani. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt printre primii 100 cei mai bogaţi oameni din România. Se pare că aceştia deţin apartamente de lux în America, una dintre locuinţele de lux aflându-se chiar în Las Vegas şi costând aproximativ un milion de dolari.

De asemenea, familia Prodan-Reghecampf ar deţine un apartament întocmai în celebra clădire deţinută de preşedintele Americii, Donald Trump. Acestea sunt doar două dintre cele 11 imobile deţinute peste hotare. 

 

Modifică Setările