Vedete

Anamaria Prodan a răbufnit! Cât de deranjată e de zvonurile privind divorţul de Laurenţiu Reghecampf: "O mizerie"

Anamaria Prodan a răbufnit! Cât de deranjată e de zvonurile privind divorţul de Laurenţiu Reghecampf: "O mizerie" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Anamaria Prodan a luat atitudine după zvonurile privind divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

De o bună perioadă de timp se zvoneşte că impresara a divorţat sau va divorţa de Laurenţiu Reghecampf. Atât de deranjată a fost de data aceasta, încât a răbufnit într-un mesaj pe Instagram. Spune că familia ei este una model şi că toate speculaţii sunt false, majoritatea oamenilor îi invidiază pentru relaţia lor, pentru banii lor. 

Iată ce a scris în mediul online:

„Eu cred că familia Reghecampf Prodan este un exemplu pentru toată România. Aşa va rămâne pe veci, în ciuda tuturor mizeriilor care apar în presă. Soţul meu, Laurenţiu Reghecampf, este soarele meu şi al familiei noastre, un om minunat, de un bun simţ incredibil, de o educaţie rar întâlnită, de o decenţă unică, un profesionist de cel mai înalt nivel, care şi-a păstrat valorile familie şi le-a cultivat incredibil, care ne aduce bucurie în fiecare secundă a vieţii, care ne-a protejat ca nimeni altul şi ne iubeşte fără limită. Toată această mizerie este izvorâtă din frustrarea şi micimea unor oameni care nu vor călca pe urmele soţului meu sau a familiei mele niciodată.

Sunt mândră că soţul meu, Laurenţiu Reghecampf, nu intră în această mocirlă, nu dă declaraţii, nu vorbeşte cu presa şi stă departe de tot. Asta face numai un bărbat unic, precum este soţul meu. Vă rog să respectaţi numele nostru, dragostea noastră, familia noastră şi să luaţi exemplu de la noi pentru că suntem cei mai buni”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008, în celebrul oraş Las Vegas, iar ulterior, la 3 ani distanţă s-au căsătorit în Snagov.

Foto: Instagram

Modifică Setările