News

Anamaria Prodan: "Am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre"

Anamaria Prodan: "Am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Anamaria Prodan Reghecampf vine marţi, 29 decembrie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D! Impresar de fotbal, realizatoare TV şi fotomodel, Anamaria Prodan Reghecampf este una dintre cele mai controversate vedete din România.

S-a impus ca un impresar în domeniul fotbalului, uimind într-o lume dominată de bărbaţi.  Printre jucătorii impresariaţi de vedetă se numără zeci de fotbalişti, printre care: Adrian Mutu, Ovidiu Herea, Adrian George Iordache, Mircea Bornescu, Nicuşor Stanciu. Transferul celui din urmă, de 10 milioane de euro, este considerat cel mai valoros din istoria României şi a Belgiei.

Anamaria Prodan Reghecampf va intra sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai, telespectatorii având astfel ocazia să descopere lucruri mai puţin cunoscute despre vedeta care a facut deliciul presei de-a lungul timpului.

"Eu am fost acel bărbat al familiei care, zâmbind, a călcat pe cadavre”, se autocaracterizează, la un moment dat, Anamaria Prodan, în cadrul interviului. ”L-aţi despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta soţie?” ”Aţi  fost dependentă de jocurile de noroc?”, ”Când aţi simţit cel mai tare lipsa tatălui dumneavoastră?”, ”L-aţi despărţit pe Laurenţiu Reghecampf de fosta soţie?”, ”Cât costă bijuteriile pe care le purtaţi în această seară?”, ”Mai purtaţi pistol?” sunt câteva dintre cele 40 de întrebări adresate la care trebuie să răspundă Anamaria Prodan Rechecampf  în ediţia de marţi, 29 decembrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Modifică Setările