Vedete

Anamaria Prodan, despre viaţa în Dubai: "Din casa mea, cobor la mall" FOTO&VIDEO

Anamaria Prodan, despre viaţa în Dubai: "Din casa mea, cobor la mall" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Celebra impresară face naveta între România şi Emiratele Arabe Unite. Uite unde locuieşte şi cum se desfăşoară viaţa ei la arabi.

Anamaria Prodan e o răsfăţată a sorţii. Cu o carieră prosperă în fotbal, care îi asigură un trai luxos, aproape că a pierdut şirul proprietăţilor pe care le deţine în ţară şi peste hotare. Acum, pentru că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf antrenează în Dubai, iar copiii ei merg la şcoală în Abu Dhabi, cei doi au două reşedinţe în Emiratele Arabe Unite.

"Acum stau în Dubai. Stăm ca nebunii. Avem casa din Abu Dhabi şi încă un apartament în Dubai. Stau liniştită. Din casa mea, cobor la mall. Mamă, ce-mi place! Indiferent ce fac, trec prin mall. Orice am nevoie, un ac de siguranţă, cobor la mall. E de vis! E Vegas-ul meu mai aproape. E frumos! Mie îmi place luxul, niciodată nu m-am ascuns", i-a spus ea lui Cătălin Măruţă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@homesweethome

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Întrebată cum arată o zi a ei în Dubai, Anamaria Prodan a povestit că, atunci când are transferuri, "încep să lucrez de la 11 noaptea până la 7 dimineaţa, pentru că arabii numai noaptea fac transferuri sau business. Ei dorm ziua, se trezesc ciudat... La 5 dimineaţa se roagă. Pe urmă încerc să adorm, dar nu mai pot. Aşa că mă duc la plajă, după care vin acasă, mâncăm cu toţii, pe urmă stau cu Bebe (10), văd ce a mai făcut pe la şcoală - că el vine la 3 - şi apoi mă duc la mall cu prietenele."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#home #relax #myhome #happy #myview

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Cât priveşte mult trâmbiţatul divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan spune că atunci când vede subiectul în presă "mă distrează. Şi prietenii mei ştiu că dacă apar lângă mine, vor apărea în poze în ziar. Laurenţiu nu citeşte, n-are Instagram, n-are nimic. Când mă vede pe mine că butonez telefonul, se enervează foarte tare. Dacă are două antrenamente pe zi, vine obosit acasă, se duce cu fi-su, se întoarce, unde mai are timp de asta?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... relaxare totala

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Comentarii

Modifică Setările