News

Anamaria Prodan, foto incendiară de pe marginea piscinei. Cum s-a pozat impresara, e mai suplă ca niciodată

Anamaria Prodan, foto incendiară de pe marginea piscinei. Cum s-a pozat impresara, e mai suplă ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Anamaria Prodan şi-a luat o pauză la piscină şi a postat o fotografie incendiară, arătând relaxare totală, dar şi un abdomen de invidiat.

În plin scandal al presupusului divorţ de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria este top fit, iar poza a strâns rapid aprecieri de la fanii sexy impresarei sportive.

Soţia lui Reghe are 48 de ani, o vârstă frumoasă, pe care însă nu o arată. Deşi este o pofticioasă, Anamaria reuşeşte să fie extrem de suplă. Şi asta fiindcă acum face mult sport. Posteriorul său ameţitor de rotund nu se poate obţine decât cu mult efort. În urmă cu 5 ani, sexy impresara a renunţat la celebrele codiţe împletite, dar şi la un număr mare de kilograme, multe femei căutând dieta sa miraculoasă.

Pentru că atunci, Ana a şocat cu noua siluetă obţinută în timp record: „Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri”, spunea soţia lui Reghe în urmă cu 5 ani.

„Sucuri de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider ”, a mai spus Anamaria Prodan atunci, într-un interviu.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările