Vedete

Anamaria Prodan, în stare gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus

Anamaria Prodan, în stare gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Se pare că starea de sănătate a Anamariei Prodan s-a agravat după ce a anunţat că este infectată cu coronavirus. 

Pe 29 noiembrie s-a aflat că Anamaria Prodan are coronavirus. Ar fi contactat boala la Sibiu, după o întâlnire cu jucatorii de la Hermannstadt, club pe care îl conduce. „Am avut noroc că mi am făcut testul şi a ieşit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în ţară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid, aşa că nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam şi lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită şi îmi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat Anamaria Prodan pentru Playtech.

Atunci, Anamaria Prodan a luat primele măsuri de precauţie: a intrat în izolare la vila de la Snagov. A fost bine, până duminică la prânz, 29 noiembrie, când a început să tuşească şi să se simtă tot mai rău. Precaută din fire, nu s-a complăcut în situaţie, iar apropiaţii au sunat la Salvare, scrie click.ro. 

Surse din aproierea Anamariei au povestit că aceasta a ajuns de urgenţă la spital pentru a-şi face investigaţii serioase. “Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la început. Iniţial, s-a simţit obosită, şi a preferat să stea în pat. A avut grijă să îi protejeze şi pe ai ei, chiar e precaută. Însă duminică dimineaţă totul s-a schimbat. Ana s-a simţit foarte rău şi a sunat la ambulanţă. Nu a vrut să mai stea, aşa că s-a prezentat de urgenţă la Matei Balş unde i s-au făcut radiografii la plămâni”, a declarat un apropiat al Anamariei Prodan pentru ziarul Click!

Foto: arhiva

Modifică Setările