Lifestyle

Anamaria Prodan îşi schimbă look-ul la unul dintre cei mai scumpi hairstylişti din lume. O transformare la Mounir costă 3.000 €

Anamaria Prodan îşi schimbă look-ul la unul dintre cei mai scumpi hairstylişti din lume. O transformare la Mounir costă 3.000 € camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Faceţi cunoştinţă cu libanezul Mounir, un adevărat guru în hairstyle şi vopsirea părului, la care toate vedetele din Orient vor să se coafeze.

Beirutul se transformă tot mai mult într-o capitală a frumuseţii, care găzduieşte nu doar designeri vestimentari de top, ci şi mari specialişti din domeniul beauty. Iar unul dintre ei s-a făcut remarcat în mediul online prin tutorialele sale de vopsire a părului. 

Mounir se recomandă drept Hair Color Specialist şi şi-a fondat o linie de saloane de frumuseţe în Liban, pe care a extins-o la nivel internaţional.

Contul său de Instagram este urmărit de o jumătate de milion de abonaţi, seduşi de transformările uluitoare pe care acesta le obţine dintr-un păr tern, lipsit de formă şi culoare într-unul mătăsos, plin de culoare şi volum. 

Pe lângă vopsire, Mounir execută tunsori, aplicări de păr fals şi coafuri în timp minim, dar cu efect maxim. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haircut transformation by @mounir #mounir #risingmounir

A post shared by Mounir (@mounir) on

Toate vedetele vor să ajungă la salonul lui, iar o transformare la el costă de la 3.000 de euro în sus.

Mounir e împlinit şi în plan personal, având acasă o soţie tânără şi frumoasă, care i-a dăruit un băieţel şi o fetiţă.

De Mounir a auzit şi Anamaria Prodan, care, aflată în Beirut, a vrut să-şi ofere o şedinţă de îngrijire premium de îngrijire a părului, ştiută fiind preocuparea ei pentru podoaba capilară. La salonul lui Mounir, impresara a cerut să i se aplice extensii de păr, care să-i îmbogăţească pletele lungi, şi să-i fie vopsite rădăcinile în nuanţa de blond cenuşiu căreia îi e fidelă în ultimul timp.

"Merg de câţiva ani la Mounir, pentru că fiina mea este prietenă de familie cu el. El se ocupă doar de vedete şi de persoane importante, echipa lui de clienţii obişnuiţi. El m-a transformat în urmă cu ceva timp şi datorită lui am acest look. Când sunt în Emirate, mă duc chiar şi o dată pe luna, pentru că e doar la o oră de zbor", a spus Anamaria Prodan în exclusivitate pentru OK!.

Modifică Setările