Evenimente

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe. Antrenorul a fost surprins din nou cu amanta: "M-am săturat de mizeria lui Reghecampf"

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe. Antrenorul a fost surprins din nou cu amanta: "M-am săturat de mizeria lui Reghecampf" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anamaria Prodan se dezice total de Reghe, omul cu care a împărţit şi bune şi rele timp de 15 ani. După ultima ieşire în public a acestuia, alături de Corina, femeia cu care se iubeşte, impresara a dat cărţile pe faţă.

”Un om, un tată, un bărbat care nu merită respectul nimănui. Pentru noi, el a murit de multă vreme. Am mai spus! Am încercat să-l trezim. V-am spus că este compromis definitiv. Acesta este doar începutul degradării lui. Urmăriţi traseul si îmi veţi da dreptate. Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reuşim să ascundem mizeria lui! Serios. Chiar m-am săturat de mizeria lui Reghecampf”, a spus vedeta pentru realitateasportivă.net.

Anamaria nu crede că mai e cale de întoarcere.

”De astăzi gata! Am închis `forever` subiectul `gâsca păcălită de, să zicem drăguţ, vulpe`. Îi urez baftă în acest cumplit declin. Sper la bătrâneţe să primească un pahar de apă. Sau să se mai poată uita în ochii jucătorilor acestei ţări, a patronilor, a preşedinţilor”, a mai spus Anamaria.

”Sper ca toţi aceşti oameni din fotbal sa le explice jucătorilor că antrenorul trebuie luat în seamă numai pe parte profesională. Niciodată pe parte de viaţă. Noi am mers mai departe, cum a spus băieţelul meu superb Laurentiu jr, considerând că tati s-a rătăcit şi încă nimeni nu îl găseşte”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Modifică Setările