Vedete

Anamaria Prodan, momente cumplite în familie: ''Simţeam cã se prãbuşeşte cerul!''

Anamaria Prodan, momente cumplite în familie: ''Simţeam cã se prãbuşeşte cerul!''

Anamaria Prodan a trăit un moment cumplit. Vedeta TV a privit neputincioasã, din faţa televizorului, accidentarea cruntã pe care a suferit-o fiica ei, Sarah.

Sarah Dumitrescu a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistã americanã de baschet. Fiica Anamariei ar putea deveni astfel a treia sportivã din România ajunsã la acest nivel. Deşi locuiesc în ţãri diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcã sã nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului. Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoitã sã priveascã fãrã sã poatã face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei. „Am rãmas fãrã aer! Simţeam cã se prãbuşeşte cerul! Mã uitam la televizor şi eram atât de fericitã pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dãdea şi cred cã exact în momentul ãla am simţit cã ceva s-a rupt în mine. Cred cã o parte din mine a ştiut cã s-a întâmplat ceva foarte rãu!”, a mãrturisit aceasta.

 “O jucãtoare cu un potenţial imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului. “În secunda în care am vãzut cã nu se ridicã şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria. Întregul moment va putea fi urmãrit duminica aceasta, de la 19:45, în cel mai nou episod “Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, de la Antena Stars.

     

Modifică Setările