Vedete

Anamaria Prodan, parada costumelor de baie. Sexy impresara a strâns aproape jumăte de milion de vizualizări cu un filmuleţ incendiar

Anamaria Prodan, parada costumelor de baie. Sexy impresara a strâns aproape jumăte de milion de vizualizări cu un filmuleţ incendiar camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Anamaria Prodan este într-o formă fizică de invidiat. Tocmai de aceea profită de notorietatea sa şi face valuri pe Internet.

Anamaria a realizat o adevărată paradă a costumelor de baie şi a postat un filmuleţ incendiar, care a strâns rapid aproape jumătate de milion de vizualizări.

„Pot să mă prezint aşa la piscină? E OK sau nu? Şi costumul de baie e nou. Oare pot să mă prezint şi eu aşa, la 49 de ani? Hai, că sunt bine, să nu mai fie Photoshop”, a spus Anamaria Prodan. Iar scopul filmării este atins. Căci se vede clar că sexy impresara are un fizic ce poate stârni invidia adolescentelor, iar ea este foarte mândră de asta. În acest fel curmă zvonurile că ar apela la filtre sau alte modificări.

Anamaria încheie în costum de baie un an dificil, cu multe încercări, după ce soţul său, Laurenţiu Reghecampf a ales o altă femeie, mult mai tânără, care îl va face din nou tătic pe antrenor, anul viitor.

Comentarii

Modifică Setările