News

Anamaria Prodan, reacţie nouă după ce l-a bătut pe Dan Alexa: „N-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa“

Anamaria Prodan, reacţie nouă după ce l-a bătut pe Dan Alexa: „N-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Weekendul trecut, victoria Simonei Halep de la Wimbledon a fost, mai mult sau mai puţin, umbrită de un alt eveniment din lumea sportului, care a şocat publicul: Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa!

Întreaga scenă a fost filmată de cei de la Sport.ro şi a făcut înconjurul internetului şi al televiziunilor, iar cei doi protagonişti au declarat că s-au certat din cauza unor transferuri nereuşite.

Cu toate acestea, există voci în presă care afirmă că, de fapt, Dan Alexa şi Anamaria Prodan ar forma un cuplu, iar reacţia nervoasă a impresarei a venit după ce a văzut că antrenorul este aşteptat în parcare de o femeie.

„E un subiect foarte prost, care nu-mi face cinste. Nu îmi place. E ceva oribil. Chiar dacă sunt impulsivă, nu mi se pare normal. Trebuie să îmi controlez emoţiile. A fost vorba de un transfer. Să-i spunem un transfer nereuşit, chiar dacă după 45 de minute sau un meci nu poţi să-ţi dai cu părerea. Am avut o discuţie cu Dan şi nu mi-a convenit ce mi-a spus. Am întrebat încă o dată. Nimeni nu se aştepta să fac asta. I-am cerut mii de scuze, am zis să ne calmăm. N-am ştiut că e presa. Eu am ieşiri dinastea şi le recunosc. Dacă Alexa se enervează, e jale. Eu reprezint omul ăsta. Eu am făcut performanţă cu omul ăsta. Oamenii ăştia n-au simţit în viaţa lor ce am simţit eu cu antrenorul Alexa: echipe promovate, jucători vânduţi. M-a prins de mână şi mi-a zis: 'Hai, te rog eu mult'. Eu am foarte mult din caracteristicile unui bărbat. Am crescut pe stradă, pe stadion. Mi-am făcut dreptate cu pumnul, cu vorba sau cu o faptă bună. Mi-a zis şi Laurenţiu Reghecampf că nu pot face asta, că trebuie să am o anumită conduită. Dar cred că d-asta mă iubesc toţi jucătorii şi antrenorii mei şi d-asta vor toţi să semneze cu mine. Bărbaţii care mă cunosc şi care lucrat cu mine ştiu despre ce e vorba“, a spus Anamaria Prodan la Pro TV.

Modifică Setările