Vedete

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Marica. Ce spune impresara despre relaţia sportivului

Anamaria Prodan sare în apărarea lui Marica. Ce spune impresara despre relaţia sportivului

A devenit protagonist într-un scandal amoros fără precedent. Ciprian Marica şi-a înşelat iubita cu Ana Muntean, în luna august a anului trecut, iar un filmuleţ care dovedeşte asta circulă acum pe internet.

Sătulă să vadă cum sportivul este pus la zid, Anamaria Prodan a izbucnit. Impresara crede că în aceste momente ar trebui să ne preocupe alte lucruri nu viaţa lui Marica.

„Eu cred că în viaţa privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu ştie ce relaţie are această doamnă cu soţul sau dacă mai sunt împreună. În viaţa asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat şi dau pe post sau la ziare. Eu am trăit o astfel de experienţă, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu şi prietenul meu am ştiut s-o gestionăm. La fel şi familiile noastre.

Ştiţi foarte bine că în România, dar şi în lume, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Acum trebuie să vorbim despre ce se întâmplă în România, ce se întâmplă nu economia, nu ce a făcut un om în intimitate. Ambele femei au copii şi nu e drept ca aceştia să vadă ce face presa", a mărturisit  Anamaria la Pro X.

 

 

Modifică Setările