News

Anamaria Prodan, ultimele declaraţii despre divorţul de Reghe: “Credeţi că s-ar preta să se combine şi să dea banii copiilor lui unor gunoaie?

Anamaria Prodan, ultimele declaraţii despre divorţul de Reghe: “Credeţi că s-ar preta să se combine şi să dea banii copiilor lui unor gunoaie?

Anamaria Prodan continuă să nege că în mariajul ei ar exista ceva probleme. Ba mai mult, impresara are convingerea că cel care a stârnit prima oară această poveste este Gigi Becali.

„Lucrurile între mine şi Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuţii. Şi la noi apar discuţii în contradictoriu. Şi eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaşte. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, aşa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. 

Pentru mine, că am astăzi Ferrari şi mâine altă maşină...niciodată nu cobor ştacheta, aşa am fost educată. Când eu l-am luat pe Laurenţiu, niciodată nu m-am uitat în conturile lui. El a trecut printr-un divorţ urât, despre care nu am vorbit niciodată. 

I-am spus lui Reghe: «Laurenţiu, trebuie să ştii să gestionezi succesul, banii şi imaginea». Eu cred că imaginea, caracterul şi omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în faţa tuturor şi nu încearcă să epateze”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

“Totul a început în ziua în care Gigi Becali a făcut ce a Când a spus de Reghe că a avut amantă, că şi eu sunt cu altcineva. Eu nu am stat la mâna niciunui bărbat. Nu l-am luat de bărbat ca să mă îmbogăţesc”, a  mai spus Anamaria Prodan

Impresara crede că anumite persoane îi văd despărţiţi.

„La cât a muncit Reghecampf să ajungă aici, credeţi că s-ar preta să se combine şi să dea banii copiilor lui unor gunoaie? Laurenţiu Reghecampf este soarele acestei familii. Vor doar să mă distrugă

 

Modifică Setările