News

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

După ce, în 2004, a reuşit să învingă cancerul la sân apărut înainte cu un an, acum cântăreaţa a primit cumplita veste că boala a revenit. Cu toate acestea, ea nu cedează şi speră să se facă bine.

Artista americană urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă a fost nevoită îşi anuleze toate reprezentanţiile din segmentul european, pentru a putea să îşi concentreze întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortal

Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: "Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările".

Anastacia a aflat ca suferă de cancer mamar în anul 2003, dar a reuşit să lupte împotriva maladiei şi să se vindece. Cântăreaţa a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale, tratamente şi radioterapii care s-au dovedit a fi de succes.

Din nefericire, la 9 ani de la căştigarea luptei împotriva cancerului, boala a recidivat.

Anastacia susţine că este o luptătoare şi că nu doreşte să se lase doborâtă de această veste. În plus, artista a afirmat că îşi va continua munca în studioul de înregistrări şi va lucra la viitorul său album.

Turneul european "It's a man's world" includea susţinerea de reprezentaţii în oraşe precum Milano, Paris şi Viena.

Foto: WENN, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările