News

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

Anastacia, diagnosticată din nou cu cancer mamar

După ce, în 2004, a reuşit să învingă cancerul la sân apărut înainte cu un an, acum cântăreaţa a primit cumplita veste că boala a revenit. Cu toate acestea, ea nu cedează şi speră să se facă bine.

Artista americană urma să deschidă acest turneu cu un concert la Londra, pe 6 aprilie, însă a fost nevoită îşi anuleze toate reprezentanţiile din segmentul european, pentru a putea să îşi concentreze întreaga energie în lupta pe care o va duce pentru a doua oară cu această maladie mortal

Pe contul de Facebook al cântăreţei a fost postat următorul mesaj: "Din păcate, Anastacia a fost diagnosticată cu cancer mamar pentru a doua oară, după ce a reuşit să supravieţuiască în 2003 luptei cu această boală. Din acest motiv, a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele, turneele şi deplasările".

Anastacia a aflat ca suferă de cancer mamar în anul 2003, dar a reuşit să lupte împotriva maladiei şi să se vindece. Cântăreaţa a trecut prin numeroase intervenţii chirurgicale, tratamente şi radioterapii care s-au dovedit a fi de succes.

Din nefericire, la 9 ani de la căştigarea luptei împotriva cancerului, boala a recidivat.

Anastacia susţine că este o luptătoare şi că nu doreşte să se lase doborâtă de această veste. În plus, artista a afirmat că îşi va continua munca în studioul de înregistrări şi va lucra la viitorul său album.

Turneul european "It's a man's world" includea susţinerea de reprezentaţii în oraşe precum Milano, Paris şi Viena.

Foto: WENN, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Procesul AEG: Katherine Jackson face recurs

Mama regretatului Michael Jackson nu are linişte până ce compania de asigurări care se ocupa de organizarea turneului „This Is It“ nu va fi trasă la răspundere pentru neglijenţă, în cazul morţii fiului ei.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

News

Catherine Zeta-Jones, internată din nou

Se pare că actriţa de origine galeză a intrat din nou în depresie, cel mai probabil pe fondul neînţelegerilor cu soţul ei, Michael Douglas, despre care se zvoneşte că ar vrea să divorţeze de ea.

De ce a refuzat Depeche Mode premiul Brit?

Muzica

De ce a refuzat Depeche Mode premiul Brit?

Organizatorii Brit Awards 2013 au fost extrem de uimiţi să afle că cei din formaţia Depeche Mode refuză să vină să-şi ridice premiul pentru întreaga carieră.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

News

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

Catherine, Ducesă de Cambridge, şi sora ei, Pippa Middleton, au eclipsat-o pe mireasă, o fostă colegă de clasă de la Colegiul Marlborough.